19 Nisan 2016 Salı

Vavendu Hediye Paketi İncelemesi

Vavendu
Geçtiğimiz hafta Vavendu firmasın tarafından elime çok güzel bir paket ulaştı. Ürünleri paketi açtığım ilk günden beri heyecanla kullanıyorum, açıkçası yazıyı biraz fazla geciktirdim bütün ürünleri deneyerek notlarımı almak içindi bu gecikme.

Gelelim ürünlerin detaylı incelemesine tek tek fotoğraflarını çektim bazı ürünlerden çok memnun kalsam da kimi ürün cilt tipime uymadığı için ister istemez deneyemedim. İlk olarak en beğendiğim ürün ile başlamak istiyorum.
Temizleme Suyu
Babe Durulanmayan Temizleme Suyu
Babe markasının durulanmayan temizleme suyunu gelen ürünler sayesin de deneme şansını elde ettim. Ürünü sadece ben değil ev halkı da sahiplendi :) Hep beraber kullanmaya başladık. Tüm cilt tiplerine göre uygun olsa da aynı zaman da hassas ciltler için tavsiyemdir. 

Suya dayanıklı maskara kullanan ben genel de iki pamuk makyaj temizlerken Babe'nin durulanmayan temizleme suyu sayesin de tek pamukta kalıcı maskarayı bile temizleyebildim. Ürün içerisin de paraben, alkol veya parfüm bulunmuyor. Bende 100 ml olanı var normalde 250 ml boyutu bulunuyor fiyat açısından da uygun. 
Pembe Lip Gloss
Jane İredale Lip Gloss
Gelelim diğer sevdiğim ürüne. Ruj hastası ben genel de yediğim için Lip Gloss'u görür görmez tamam ben bunu yerim dedim. Rengi ve kalıcılığı gerçekten başarılıydı. En çok fırçasını beğendim üst dudağıma tek seferde sürebildim. Fotoğrafa bakınca yeme hissiyatı oluşturabilir aman diyorum :)
Vücut Yıkama Yağı
Babe Vücut Yıkama Yağı
Babe'nin vücut yıkama yağı da sevdiklerim arasındaydı. Deneme ürünü olduğu için 25 ml boyutundaydı. Buna rağmen iki kere kullanma şansını elde edebildim. Duştan çıkmadan önce nemli cildime uyguladım ve bol su ile duruladım.

Öyle yapış yapış bir hissiyatta bırakmadı gayet güzel bir şekilde nemlendirdi. Ürün içerisinde yağ asitleri ve vitamin bulunuyor. Yakından incelemek isteyenler buradan bakabilir. 
Vücut Losyonu
Babe Vücut Losyonu
Babe markasının kuru ve çok kuru ciltlere sahip olanlar için önerdiği bu vücut losyonunu ben denemedim. Benim normal bir cilt tipim var yağlandırmakta istemedim. Ancak ablam bacakların da kuruluktan yana sıkıntı çektiği için ona denettirdim.

Ürün içerisin de soya yağı ve karite yağı bulunduğu için derinlemesine nemlendirme sağlıyor. Tahriş ve kaşıntıdan oluşan rahatsızlığı da gideriyor. Ablam sürdüğün de kokusuna bayıldım ve evet bir parça alıp elimde denedim yoğun bir bakım yapıyor. Bu tip sıkıntısı olanlar için incelemelerini öneririm.
Hassas Ciltler İçin Krem
Hassas Ciltler İçin Bakım Kremi
Benim için Vavendu tarafından gönderilmiş olan en iyi deneme numusiydi diyorum. Çünkü benim yüzümün sol göz altında minik bir kılcak damar var daha önce de yazmıştım yazın bana çok sıkıntı yaşatıyor.

Babe'nin hassas ciltler için olan bu bakım kreminden 5ml'lik iki tüp gönderilmişti bir tanesini bitirdim bile. Cildi nemlendirmesinden çok duştan sonra yüzüm de oluşan o kırmızı görüntüyü yatıştırdı ve cilt tonunu eşitleme de 3 kullanım da bile fena bir sonuç vermedi. Hassas cilt yapısına sahipseniz yine bakmanızı tavsiye ederim.
Temizleme Jeli
Detox Etkili Temizleme Jeli
Gelelim incelediğim son ürüne sabahları ıslattığım yüzüme dairesel hareketlerle masaj yaparak uyguladım. Günlük temizleme jelleri açısından güzel bir ürün. Açıkçası ekstra bir farkını şuan için görmedim.

Ürünün bana göre en dikkat çeken yanı boyar madde içermemesi ve Akdeniz'e özgü multi-antioksidan sayesinde cildi koruması. Bakmak isteyenler için link fotoğrafın tam da altın da :)

Okuduktan sonra kalbinizden gelen ne varsa çekinmeden yazabilirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum. Barış dolu bir dünyaya uyanmak dileği ile..!

61 yorum:

  1. Bildiğim bir marka değildi böyle bir tanıtım iyi oldu gözde fikrim oldu benimde teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim :)) faydalı olduysa ne mutlu bana ki ^.^

      Sil
  2. Merhaba :)) Bloğunuzu yeni keşfettim :)) Artık hep takipteyim :)) Benim Bloğada Beklerim :)) Sevgilerle :))
    http://benimsevimlidunyam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman bloguma hoşgeldiniz :) sizi takip ediyorum en yakın zaman da tekrar uğrayacağım ;))

      Sil
  3. Seviyorum seni Gözde...Hayranlıkla okudum..Ben kadınmıyım be dedim :))) Hiç sabrım olmadı bu kadar :))) Ama yıllar artık sabırlan diyor yüzümdeki çizgilerle :)) Sevgiler canımcım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gülizzz canım :)) ay deme öyle ne çizgisi iki kremle pıt pııttt kış kışşş yapıyoruz onlara hooppp gidiveriyorlar ^.^

      Sil
    2. Eeee de bakalım o zaman dudak üstündeki kırışıklıklar için ne yapcaz :)) En çok onlar sinir bozucu :))

      Sil
    3. ahahah bak ya dudak üstündeki çizgiler için 1 adet salatalık haşladıktan sonra suyuna karbon atıp sürüyoruz 😛yok yoook güliz bol bol gülüyoruz sen misin el yaman ben mi hadi bakalım mayetinde ;))

      Sil
  4. Babe markasını çok seviyorum, özellikle çok kuru ciltler için olan vücut losyonunu deneyebilirim. Gözde, bitirdim falan yazmışsın bu arada :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah Blana'm dimi ben ve bitirmek ikisi aynı cümlede işte deneme boyu lazımmış bana ben anladım :)) sevdim bende birçok ürününü :)

      Sil
  5. güle güle kullan babe ürünleri iyidir severim..

    YanıtlaSil
  6. Babe ürünlerini daha önce çok kullandım iyi bir markadır güzel yazı olmuş canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım ben geç tanıştım ama geç olsun da sonunda deneyeyim mühim değil :)) çok teşekkür ederim yorumun için :)

      Sil
  7. Bende bu markayı bilmeyenlerdenim ^^ Ama ne yapayım yani kozmetik sektörüyle sevemiyoruz birbirimizi benim suçum mu :D Ellerine sağlık kuzucum en azından haberdar oldum hihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimcik sen kozmetikle çok haşır neşir olmadığından bilmemeni yadırgamadım bende yeni tanıştım ürünleri ile yavru :)) hepimiz bilgileniyoruz bende kore dizilerin de aydınlanıyorum :D

      Sil
  8. Güle güle kullan canım. ^^ Babe markasının yüz için olan sabun türü yumuşak jelini kullanmıştım ve yüzüm bayağı yumuşak olmuştu. Diğer ürünlerini kullanma fırsatım olmasa da sevdiğim bir markadır. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilknur :)) çok teşekkür ederim ay bir tek ben geç kullandım sanırım :D temizleme suyu çok başarılı özellikle hassas ciltlilerde bende sevdim ürünleri :))

      Sil
  9. babe ürünlerini bende severek kullanıyorum. özellikle güneş kremleri herkesi müdavimi yaptım diyebilirim. yapısı harika,benim gibi atopik ciltler içinde çok başarılı
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa öyle mi ne güzel şuan bende öğrenmiş oldum bakarım ki mutlaka :)) musmutlu günler dilerim size :)

      Sil
  10. Yeni ürünleri denemek için tester gibisi yok. güle güle kullan ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh dimi siri ben zaten büyük boy ürünleri bitiremiyorum bu şekilde olunca benim için daha faydalı oluyor :))

      Sil
  11. Hepsi harikaymış güle güle kullan:))

    YanıtlaSil
  12. maskaradaki yemeğin tarifini versene yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha o dudak parlatıcısı Deep :)))) Lezzetli dimi amaa :))

      Sil
    2. ahahahaha deep ya 😂😂 maskara yok ki ürünler içinde lip gloss olmasın onun tarifini veririm ama :P

      Sil
    3. Blana yiyorum ben gayet güzel tadı var :)))

      Sil
  13. Lip Glos tam da benim rengim..:)
    GÜle güle kullanın..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim normal de ben çok şeker pembesi tonu sevmem ama hafif silinince dudağın rengi gibi duruyor çok sevdim :))

      Sil
  14. güzellikkk :)) ay özlemişim seni beğenmene çok sevindim :) temizleme suyunu Blana ile de konuştuk oda beğeniyor hassas ciltliler için başarılı kesinlikle ^.^

    YanıtlaSil
  15. Interesting beauty products.We keep in touch. xx

    YanıtlaSil
  16. Allah seni yaa lipgloss yemeğin içinde mi Gözdee :) Harika bir çekim olmuş ama :D
    güle güle kullan, ne güzel tanıtmışsın. ben de bilmiyordum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha Demirkadın yok yook o dergiden görüntü algı yanılması yapmışım :D ay ama yerim biliyo musun böyle huyum var sürünce yiyorum 🙈çok teşekkür ederim daha güzelleri sende olsun ;)

      Sil
  17. Babe ürünlerinden güneş kremini kullandım koruması çok iyi güneş görmemen lazım iyi gelmişti tavsiye ederim :) güle güle kullan diğerlerini yeni gördüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu ikinci güneş kremi önerisi oldu ay merak ettim ama şimdi bende :)) çok teşekkür ederim

      Sil
  18. Lipgloss çekimine ben de bayıldıııım :D Bilmediğim bir markaydı ama bu şaşırtıcı değil, kozmetik ürünlerinde biraz geriden geliyorum :D Bir de Gözde, mimlendin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. salıncak ya dergiden bir görüntüydü bende üzerine lipglossu koyunca hakketten tabakta gibi olmuş 😂😂ben bunu bilinçli yıpsam olmaz yahu :) gördüm mimi yetiştim hemen :))

      Sil
  19. Ne güzel inceleme, detaylı bilgilendirme olmuş bir de fotoğraflarla desteklemissin ellerine sağlık gözde! Çok beğendim, kullanamadıklarında bana getir boşa gitmedin 😂😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahahhahahha 😂fenom ya eh biraz imek veriyorum bloguma şu sıra formdan düştük diye de daha ölmidik :P ay vereyim vereyyiiimm :))))

      Sil
    2. Senin ölün bile yeter dicem de nasıl bi şey ise :)))

      Sil
    3. ahahahhah anladım ben tamam :))

      Sil
  20. Babe'nin ürünlerini ben de çok seviyorum <3
    iyi günlerde kullan canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. açelyam güzellik çok teşekkür ederim ^.^ sende kullanıp sevmişsin bende çok başarılı buldum bazı ürünlerini :))

      Sil
  21. İlk defa duydum bu markayı Güzel bir yazı olmuş emeğine sağlık<3:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süslü çok teşekkür ederim sende daha güzelleri vardır bilirim seni :))

      Sil
  22. Gözdecim güle güle kullan canım babe ürünlerini hiç denemedim ama ilgimi de çekti benim de cildim hassas bakıcam mutlaka.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim daha güzelleri sizinle olsun :)) o zaman mutlaka bakın derim bende her ürünü kullanamam mesela makyaj temizleme suyu çok başarılı geldi bana normalde gözlerim kızarır babe de öyle olmadı :))

      Sil
  23. Canım müsaitsen bir uğrayayım dedim gece gece. Bakım ürünüm saf gülsuyu, makyajım ise göz kaleminden ibaret olsa da seviyorum bu şirin şeyleri. Sevgiler ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olur mu hoşgeldin sefalar getirdin deep'te gördüm seni yorumlarını görüyordum hep takibe almamışım görünce hemen hızımı arttırdım :))) gülsuyunu birde ben kullansam fena olmayacak :)

      Sil
  24. Babe ürünlerini ile bunca zamandır yolumuz kesişmedi.Merak etmedim desem yakan olur şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) o zaman şans vermelisiniz gerçekten başarılı bir marka :)

      Sil
  25. Güle güle kullan hepsi birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  26. Güle güle kullan canım. Çok güzel ürünlermiş

    YanıtlaSil
  27. Lip Glos değilde ben yemeğe takıldım Gözdecimm :)
    Yemek yemek en bir sevdiğim çünkü.
    Bir sürü güzel kremlerin olmuş. Güle güle kullan canısı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahhaha bakma bende öyleyim canım ya yemek önemli çekerken de iştahım arttı :D daha güzelleri seninle olsun ki seviyorum seni ^.^

      Sil
  28. Merhaba Gözde, ben daha şu ana kadar hiç cilt bakımıyla ilgilenen biri değildim. Hala da değilim. :) Ama bir yerden başlamam gerekiyor. Ne yapmam gerekir, cildimin renginde ciddi oranda bir solma vr gözaltı morluklarıyla başım belada. Özellikle göz altı torbaları için bir kaç fikir verebilirsen çok mesud olurum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba benim sana tavsiyem öncelikle doğru cilt tipini belirlemen yoksa yanlış ürünle daha kötüye gider çoğu kozmetikçi de hemen cilt tipini belirleyebiliyorlar..

      Gözaltı için rahatlatıcı krem kullanıyorum ama sana asıl tavsiyem kremlerle olacak iş değil doğal evde yapabileceğin şeyleri denemen derim.

      Benim sana ilk önerim salatalığı kabuğu ile halka halka kes 10 dakika göz kapağın da beklet. İkinci önerim de 1 patatesi halka şeklinde dilimleyip soğuk süte batırdıktan sonra gözlerin 10 dakika yine bekletmen, bir dene istersen ;)

      Sil