7 Nisan 2016 Perşembe

Bajrangi Bhaijaan Film Yorumum

Bajrangi Bhaijaan Filmi

Benim Hint Filmlerini ne kadar çok sevdiğimi aranız da bilmeyen var mı? Varsa da şimdi öğrenmiş oldu. Akela ile sürekli '-bunu izlemelisin -ayıpsın ama sende bunu' derken bir baktım saat olmuş gece yarısı ben Bajrangi Bhaijaan filmini izliyorum.

Hatun o kadar çok methetti tabi yetmedi birde yazdı blogun da ben durur muyum, durmam hızımı alamadım açtım hemencicik izledim. (Akela da yazısı) Hint filmlerinin süresi uzun olduğu için siz benim gibi, gece yarısı açıp izlemek yerine daha erken saatte izleyebilirsiniz.

Artık gelelim ufaktan Bajrangi Bhaijaan filmi ile ilgili düşüncelerime.
Bajrangi Bhaijaan
En Çok Güldüğüm Sahnelerden:)
Benim çok sevdiğim oyunculardan olan
Kareena Kapoor'un olduğunu görünce tamam dedim zaten film her türlü güzeldir. 

Diğer başrol oyuncumuz olan Salman Khan'ı bende yeni gördüm tabi ben daha çok Aamir Khan'ın filmlerini izlediğim için çok farkedememişim. 51 yaşın da ama kim der yani ben demedim :)

Film doğduğundan beri konuşamayan Pakistanlı küçük kızımızın etrafında dönüyor. Küçük kızımız tedavi olabilmek için annesi ile beraber Hindistan'a giderken konuşamadığı için yolda kayboluyor ve Hindistanlı esas oğlanımız küçük kızımıza yardım eli uzatıyor.

Bütün macera da burada başlıyor. Arada tabi ki gülüyoruz, geriliyoruz ve sonun da selpaklarımızı yanımıza koyarak hönkürüyoruz. Esas oğlanımızın küçük kızımızı evine ulaştırırken ki sahnelerinin de tadını çıkara çıkara izliyoruz.

Zaten en çok izlenen Bollywood filmi olmuş durumda. Benim canım Aamir Khan'ın 3 idiots filmini sollamış artık siz bir düşünün diyorum. Film birçok dalda da ödülleri toplamış durmuş..
Okuduktan sonra kalbinizden gelen ne varsa çekinmeden yazabilirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum. Barış dolu bir dünyaya uyanmak dileği ile..!

92 yorum:

  1. Aamir Khan gerçekten 50 yaşındamıymış ? :)))
    Çok severim onun filmelerin ben Gözde'cim :)) 3 idiots'u çocuklarla bir izlemiştik sonra günlerce aynı film izlendi bizim evde, öğğğğ demeye başladım en sonunda :))
    o derece yani :))
    çok fazla kitap okumaya, film izlemeye zaman bulamıyorum ama güzel tavsiyeleride ekliyorum listeme :)) zaman buldukçada izleme çalıyorum :) eklenmiştir şekerim buda :))
    öpüldünüz <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dur kıs 50 demişim aslın da 51 düzelttim hemencik dimi ya adam resmen yaşlanmıyor :D Bu filmdeki Salman Khan'da 50 yaşın da anam kim der bunlara bu yaşı ne yiyip içiyolarsa bize yollasalar dimi :)))

      İzle izle 2 paket selpakta benden hediye :P öptüm kocaman ^.^

      Sil
    2. :))
      moralimin bozuk olduğu bir güne denk getireyim o vakit bunu :)) çünkü ben ağlamaklı filmler izledimmi 1 hafta gelemiyorum kendime :))

      Sil
    3. moralin bozukken izlersen off yani yıpma :/ sen al çocukları yanına de ki bakın benim elimi bırakıp giderseniz sonunuz böle olur (Allah korusun) Ana nasihati önemli ;)

      Sil
  2. Yaa sonunda agladin mi? Zaten aklimdaydi bunu duyunca kesin izliycem bu hafta icinde. Eline saglik canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yookkk canııığmm ni ağlaması (sonunda zırıl zırıl ağladı) :D Valla Betül bazen çok duygusal bide sonda müziği bir koymuşlar içim pırçalandı :)) izle mutlaka ;)

      Sil
  3. Ben de özellikle son dönem hint( bollywood) filmlerine ilgi duymaya başladım. 3 idiotu çok sevmiştim ki bu onu da geçmiş. Zaten güzel film arıyoruz seyretmek için. Bunu muhakkak izliyecem. Amir Khan beni her çocuk özeldirde de çok etkilemişti. Bu yeni oyuncuyu da merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amir Khan'ın bütün filmlerini neredeyse bitirdim çok seviyorum ki bollywood son yıllarda farkını Slumdog Millionaire ile ortaya koymuştu bence :)) Kesinlikle bakmalısın derim ailecek izlenebilecek filmlerden :)

      Sil
    2. Ona da baktım herhalde ben. İsim tanıdık geldi. Bi araştırayım.

      Sil
    3. Bakmışım canım. Teşekkür ederim ama yinede tavsiyen için...

      Sil
    4. güzel filmdi oda baya ödülleri topladı zamanın da :))

      Sil
  4. Akela'dan gördüğüm film kulakları çınlasın. ^^ Çok güzel yorumlamışsın canım. :D O fotoğrafa çok güldüm. Vizelerimin geçmesini bekliyorum izlemek için. :)) Amir Khan adam zamana meydan okuyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlknur sorma beni de hep o izle izle diye gece yarısı diretti :P Halbusi sadece izle demişti :) Bende vizelerin geçmesini bekliyorum sonra inşallah herkese yorumlar da koşuvericem ^.^

      Sil
    2. Ola bu Akela size ne etti? :D Çınladı kulaklarım geldim ^^ Öpücükler ikinize de hatunlar❤(meşhur kalbimi de atayım)

      Sil
    3. O kalbi aha böyle ❤ copy paste ederim. ^^ Benim hem vize stresi hem iş yoğunluğu kafam bi dünya şu an. :D Öpüyorum ikinizi de ❤

      Sil
    4. ❤❤ o kalpleri bende copy-paste ederim ki :D ahahahhah :)) hangimiz çılgınlar gibi yoğun değildik ki hangimiz yorulmadı günlerce çılgınlar gibiii :*

      Sil
  5. Canımın yazısı yine çok güzel, ellerine sağlık kuzum :*
    Ah canım filmim.. Beğendiğine daha çok sevindim ama ^^ Ve cidden adamlar yaşlanmamayı bulmuşlar yahu. Gerçi yaşlanmasınlar, böyle güzel filmler yapsınlar bizde izleyelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yavru ahahah dimi dimiii :)) yaşlanmasınlar böyle daha iyi :D
      Filmi sen önerirsinde ben izlemez miyim ki hıı izlerim tıbisi :*

      Sil
  6. Aamir Khani cok severim o kadar yaşi varmis demek bravo ;) ne guzrl yorum bu . izleyeyim de aglamak olmasaydi sonu kotuu bitiyor yahu ; (

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla adam 3 çocuklu olmuş o kadar :)) ayy yazımı yayınladıktan sonra anlamadım kendi kendine harfleri yurmuş etmiş çevirmiş bi şeyleri düzelttim neyse ki :(( yok yok sonu en güzel olan yeri asıl orası için izlenir mısmıtlı bitiyor ;)

      Sil
    2. gozdecim evet o neydi font hatalari ahaha:) ama dedim teknik hatalar bosver biz anliyoruz yorma canim kendini^-^ ayy ben cok sevindim mut lu sonsa mutlaka izlerim sagolasin ♥

      Sil
    3. Bajrangi Bhaijaan yazınca başlığa çevir dedi yayınlamadan önce bende çevir dedim sonra amanin napmış bu dedim 😱😱 akrabaya yanlışlıkla aşk mesajı yazmışçasına panik yaşadım :) çoluk çocuk hip biraber izleyin sonun da bir adet selpak unutmuyoruz ama 😉

      Sil
  7. Aamir Khani filmlerinin epeyce izledim her iri ayrı iz bırakıyor. bu filmi geçen gün izleyecektim tercüme edilmişini aradım örerken daha rahat oluyor:)) bulamayınca sonraya bıraktım bu hafta için de izlerim teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh aynen bende türkçesine baktım ne yazık ki bulamadım alt yazılı izledim :)) aamir khan'ın her filmi ayrı güzel :) mutlaka izlemesin çok başarılı bir film ;)

      Sil
  8. yorumu yazdım gitmedi gibi geldi bana tekrar yazayım dedim:))
    Aamir Khani filmlerinin epeycesini izledim hepsi iz bırakacak cinsten. türkçe dublajlı aradım bulamadım örgü örerken izleyecektim:) bu hafta izlerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Hint filmleri sevilmez mi? Hele olmadık yerde başlayan danslar, bana hep iki gözyaşı arası gülüşleri çağrıştırır. Sanki hayatı çok da ciddiye alma dermiş gibi. 3 idiots'ı solladı mı dedin? Bu yorum bana bu filmi izlettirir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi ya bende çok seviyorum danslarını bayıla bayıla izliyorum valla :)) kesinlikle çok rahatlar yani bana öyle geliyor umursamıyo gibiler :D evet şuan 1.ci film Bajrangi Bhaijaan oldu mutlaka bakmalısın ;)

      Sil
  10. Adam yakışıklı bu film izlenir Gözde :))) Severim hint filmlerini :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaaha dimi Güliz :)) yani ben biterim her türlü izlenir :D

      Sil
  11. Ben de bari bununla başlayayım izlemeye :)) Komik müzikler eşliğinde garip danslar da ediyorlar mı Gözde? :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah Blana ya 😂😂ediyorlar tıbısi ama bence çok zevkli hepsi uyumlu filan ben seviyorum :)) Sende 1 numaraya yerleşmiş film ile başla bakalım :)

      Sil
  12. Güzel bir filme benziyor Aamir Khanı bende yakından takip ederim. Yaşı o kadar varmıymış? göstermiyor :) Bu filmi de not ettim bakıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay bende zaten kim der 51 yaşın da diyorum :D göstermiyor dimii gerçi son haline şok oldum orası ayrı :)) mutlaka bakmalısın :)

      Sil
  13. Bu filmi geçtiğimiz hafta izledim beğendim. Sadece ilk başlarında dans sahneleri biraz sıksa da filmin sonu başarılı olmuş. 3 idiots zaten severek izlediğim filmlerdendi :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa bana da dans sahneleri çok eğlenceli geliyo gerçi herkes sevmiyor :)) malum biraz uzun :) sonu mikemmeldi <3

      Sil
  14. WWW.ASOSYO.COM - SOSYAL MEDYA PLATFORMU
    Merhaba sizide aramızda görmek isteriz.Editör başvuruları başlamış bulunmaktadır.
    http://www.hamdicetin.com.tr/2016/04/asosyocom-basvurular.html

    YanıtlaSil
  15. O zaman hafta sonu bu filmi izliyoruz.Teşekkür ederim bilgi için

    YanıtlaSil
  16. O kadar izlenmismi yahu cok merak ettim :) ilk firsatta izliycem bende:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izlenmez mi süslü yıkmış kasıp kavurmuş ortalığı :))

      Sil
  17. Gözde canım, adını ilk defa duyuyorum bende Aamir Khan hayranıyım ve 3 Idıots mükemmel ötesi bir filmdi onu da geçtiğine göre harika olmalı :)
    Hemen bu akşam izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kalem kuklasıııı ^.^ hoşgeldin dağınık anne gibi yıkmışsın ortalığı ehehehhehe :))) mail kutumu yorumlar şenlendirmiş :) Aamir Khan sevilmez mi ki kalpler çıkıyor gözümden :D bıkmalısım ;)

      Sil
  18. Konusu çok güzelmiş. Hint filmlerini pek izlemem ama sizler gibi "Hint Filmi Severler"den okuduğum kadarıyla biliyorum. Ama bu film kaçmaz gibi tabii erken saatte izlemek şartıyla! Yoksa sabahlari çok zor kalkiyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu film gerçekten çok başarılı eğer severseniz Aamir Khan'ın filmlerine de bak derim ;) ama kesinlikle erken saatte izle yoksa eyvahlar olsun :D

      Sil
  19. merhabaa,ben aslında pek hint ve yabancı flimleri izlemeyen biri olarak kardeşimin zoruyla aamir khan'ın filimlerini izledim vee çok sevdim ön yargılı olmamakta yarar vardır herzaman mutlaka bunuda izliyecem. sevgilerr..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten öyle çok güzel filmleri var izlemeden önce bende hep sıkıcı derdim şimdi can ata ata izliyorum :)))

      Sil
  20. Hint filmlerini severim bu filmi de listeme alayım :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  21. Amir khan filmlerini ünide öğrendim alt yazılı filmler sevmem ama ona rağmen izledim ve guzel filmler konular içerikler başka başka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aamir'in filmleri ne kadar uzun olursa olsun izlerim :)) bak bu film de güzel mutlaka bakamlısın ;)

      Sil
  22. Her Hint filmi güzel olmuyor ama 3 idiots efsaneydi! Biz de tavsiyeyle izlemiştik. Ama Ghajini.. Yok yok! Ömrümü yedi o film benim ;D
    Ağlamak, kız çocuğu, fln fln dedin ya hayatta izlemem ben komşum kızma bana, mazeretim var ;D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben daha beğenilenlere bakıp izliyorum şu ana kadar beğenmediğim hiç olmadı ;) sen sor ben sana tavsiye ederim :D

      ay sen bunda hönkür hönkür ağlarsın ben diyim sana :)

      Sil
  23. ay ben de izliycem bugünlerdeee liste başı bende dee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeppp :)) izle mutlaka güzel bu tığam mı :)

      Sil
  24. 3 Idiots'ı solladıysa mutlaka izlemeliyim :)
    Bu arada blogunuzu yeni keşfettim ve çok beğendim sizi de bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim mutlaka uğrayacağım :)

      Sil
  25. Bu film aklımda henüz izlemedim, şu vizelerimi bir atlatayım kafa dağıtma niyetine ilk izleyeceklerimin arasında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh ahh hepimiz aynı durumdayız ama ben film izleme modundayım :/

      Sil
  26. I'm following you :)) happy weekends <3

    YanıtlaSil
  27. Thank you, I follow you too :) Happy weekend!!!
    http://thatisammore.blogspot.it/
    That’s amore

    YanıtlaSil
  28. "Aranız da, sonun da, hemencicik,metetti" gibi ifadeler yüzünden yazınıza odaklanmakta zorlandım. Belki dikkatinizden kaçmıştır diye yaznak istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uyarınız için teşekkür ederim :) yazıyı yazdıktan sonra filmin başlığını yazınca dile çevirmek istedi bende çevir diyince baya bi kargaşa oldu sonra düzenledim :)) hemencicik benim sohbet esnasın da söylediğim kelime eğer onu 'hemen izledim' şeklin de yazsaydım yazan kişi Gözde olmayacaktı, içimden nasıl geliyorsa öyle yazmayı tercih ediyorum kimi sözcükler de 😊

      Sil
  29. Herkesin izlemesi, izletmesi gereken filmlerden! Ben bu filmle Salman Khan hayranı oldum :) Blogunu keşfediyorum, bana da beklerim kardeş ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben Salman Khan'ı ilk kez gördüm yani bilmiyordum ve evet oyunculuğunu çok beğendim ;) ah şu sıralar biraz fazla yoğunum ama fırsat bulduğum da soluğu blogun da alacağım ;))

      Sil
  30. Ben de hep Aamir Khan izledim. Özellikle 3 Idiots'un son sahnelerinde gözlüklü hali var ya, mükemmel değil mi? :D 3 Idiots'u aştı diyorsan boş bir günümde izleyeceğim, çok uzun olduğu için tüm günümü ona ayırmam gerekiyor. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahahah 3 Idiots ya ilk izlediğim Hint filmi :) benim için yine de Aamir Khan'ın filmleri 1 numara olsa sevgili Hindistan halkı bunu seçmiş nıpalım güzel izlemelisin erken saatte aç izle :D

      Sil
  31. Canım bu filmi bende izlemiştim hatta bloğumu ilk açtığımda bununla ilgili bir yazı bile yazmıştım.
    Ben senin kadar sevemedim yada en çok izlenen film olmuş ya ben beğenmeyenler kısmındayım sanırım. Film güzel salman khanla ilk defa tanıştım ama bu film tanışmak için doğru muydu bilmiyorum. Kareena Kapoor hatrına izlemiştim bu filmi ama ben bunun yerine Her çocuk özeldir filmini izlemeyi tercih ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa bak bilmiyordum :) dimi bende Kareena Kapoor'ı çok beğeniyorum o varsa izlemeliyim dedim filmin sonu güzeldi sanırım etkisinin geçip geçememesine bağlı ben biraz duygusalım ondan geçti duygu :)) Aamir Khan'ın neredeyse bütün filmlerini izledim oda güzel yine de Ghajini efsane gözüm de :*

      Sil
  32. ben pek sevemiyorum hint filmlerini nedense eşim ayarlar filmleri onunda ilgisini çekmiyor uzun zamandır yabancı dizilerden fırsat bulamıyoruz filmlere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende izlemeden önce hep 'yok ya aman saçma sapan dans ediyorlar' diyordum sonra bir başladım kopamadım. şu sırada kore dizilerine taktım normal de ona da yok derdim :D yabancı diziler ah ahhh ara verdim yakın da başlamalıyım :))

      Sil
  33. dear sorry for the delay I follow you even now I

    YanıtlaSil
  34. ay dimi güzellik ya sevilmez mi ki :)) bende bir ara vermiştim geri dönüş yaptım özlemişim :D

    YanıtlaSil
  35. Haftasonu izlenecek filmlere yazdım hemen. Öneri için teşekkürler sevgiler.

    YanıtlaSil
  36. Bende bu ara sardım Hint filmlerine. İzleyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh bir başlayınca bitmiyor bitmiyor :))

      Sil
    2. İzlerken de bitmiyorlar ama ne izlesem iki buçuk üç saat neredeyse :))))

      Sil
    3. ay dimi ya valla sorma en az 3 saat kafadan ayır :)) hep dans sahnelerinden :D

      Sil
  37. Bende bi bakayımmmmm hint filmi ile aram pek yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay bir kere sevsen peş peşe devamı geliyor ki :)))

      Sil
  38. Güzel naif bir filme benziyor.Benim Adım Khan 'da çok güzeldir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izlemez miyim hiç onu da izledim ve çok sevmiştim :)) duygusal aynı zaman da komik :)

      Sil
  39. çok başarılı bir film gerçekten bende biraz geç izledim ama çok iyi bir film herkese öneririm gözde ablaya mucks
    MELEK

    YanıtlaSil