27 Nisan 2016 Çarşamba

H&M Faux To Go Maskara

H&M Maskara

Aylar önce Çanakkale'ye gittiğim de H&M mağazasına uğradığım da illa ki bir şeyler almalıyım şeklinde dolaşırken maskarasına denk geldim. Normal de çok ihtiyacımın olmamasına rağmen denemek istedim. 

Normal de takma kirpik etkisi yaratan maskaraları çok seviyorum. İki katı daha uzun ve gür kirpikleri hangimiz sevmedi ki :) Bütün gün kirpiklerim de olmasına rağmen çok az göz altlarıma dökülme yaptı.

2 kat sürdüğüm de istediğim etkiyi rahatlıkla verdi. Benim en büyük sıkıntım kirpiklerim de topak topak kalması olurdu. H&M Faux To Go Maskarasında böyle bir topaklanma görüntüsü olmadı.
H&M FAUX-TO-GO-MASCARA
H&M Faux To Go Maskarası
Yine de H&M mağazasına gittiğim de kozmetik ürünlerinde istediğim gibi ürünler bulamıyorum. Şuan sadece fırçası ve maskarasını denedim. Herkes ojelerini çok beğendiğini yazmış bloglarında ben alsam mı almasam mı bilemedim. 

Fiyatını net olarak hatırlamıyorum ama 25 ile 30 tl arasındaydı. Kullandığımdan beri sevdiğim bir maskara oldu aranız da yeni maskara arayışında olan varsa tavsiye ediyorum. 

Okuduktan sonra kalbinizden gelen ne varsa çekinmeden yazabilirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum. Barış dolu bir dünyaya uyanmak dileği ile..!

55 yorum:

  1. Gerçekten maskara diğer kozmetik malzemelere göre daha hassas bence de o topaklanma yada göze kipriğin ters dönmesi yada kıvrım için kat kat sürmek zorunda kalınca önünü görememe :))))) bir kat sürünce hemen kıvrılabilen ve topaklanmayan maskara candır resmen :)))))) H&M de kozmetik kısımları full dagınık olunca pek bakasım gelmiyor aslında daha cok defne hanıma yatırım yapılan bir magaza bizim için ama uğradığımda göz atıcam gözde önerirse ben de incelerim mutlakaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma ya bazen yoldayım biranda gözümün içine kirpik giriyor ya eyvahlar olsun bir kere göz bebeğime değmişti maskara ben iptal o gün :D ben hiç bir kat sürmedim illa 2 olsun 3 olsun hep istedi :))) defne kaşla göz arasın da dağınıklıktan neler çıkarmış afferim ona demek lazım ^.^

      Sil
  2. Sürekli maskara alıyorum, sanırım kendimi frenleyemediğim tek şey maskaralar. Geçen ben de İstiklal caddesindeki HM'ye gittim, alacak bir şey bulamadım Gözde :-/ Bir ara beraber Zorlu Center'a falan mı gitsek?? Bir de o fırçaya bayıldım, memnun musun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blanam bende öyleydim neyseki bak frenledim çok şükür uzun süredir almıyorum :))) ay gidelim gitmesine de biz oradan 3-5 saat çıkamayız bak ben sana diyim kayıp ilanı verirler :D fırça yok canısı bunu çok aman aman sevmedim keşke çift taraflı yerine tek yönlü alsaymışım :(

      Sil
  3. maskara denemedim ama ojelerini hakikaten önerebilirim :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ojelerini de ben denemedim daha :)) gittiğim de dağınık olunca her yer bakamıyorum bir de çok kalabalık oluyor :(

      Sil
  4. Merhaba artık bende takipteyim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. H&m kozmetikte baya atak yaptı herkes çok memnun bende denemeye bu maskaradan başlayabilirim mesela ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle öyle tekli farları mesela çok ilgimi çekiyor ama bende olan renkler ekstra almak istemiyorum bakmanı öneririm :))

      Sil
  6. Gözde H&M 'nin kozmetiğini bilmem ama ..Ev aksesuarları ve çocuk kıyafetleri favorim :)) Herkesin ilgi alanı farklı işte :)) Sevgiler canımcım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. normal kıyafetlerimi ve takılarını bende her gittiğim de bir yağmalıyorum :D seviyorum sizi öptüm ki :*

      Sil
  7. H&M'yi giyim açısından övüldüğünü çok duydum ama kozmetiğini bilmiyorum. ^^ Bende takma kirpik görüntüsü veren maskaraları çok seviyorum. :)) Güle güle kullan yavru :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kozmetiğine bir bak derim çok kötü değil ama çok da mükemmel diyemem bana göre orta ayarda 3-5 kullandım ürünlerinden fiyatına göre iyi ;)) ay sorma kirpiklerimi ok gibi fırlatan maskaralardan istiyorum koli koli yavru :D

      Sil
  8. Uzun zamandır gidemedim h&m mağazasına İlk gittiğimde bakıcam bu ürüne iyi günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süslü :)) mutlaka bak bende bayadır uğramadım gittiğim de birkaç bi şey daha alıcam :) çok teşekkür ederim ^.^

      Sil
  9. Ojelerini çok severek kullanıyorum tavsiye ederim canım kalıcılık konusun da başarılı :) Maskarasını denemedim fırçalarını seviyorum onlara da bakabilirsin. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herkes memnun sanırım arkadaşlarımdan da tavsiye geldi bakıcam bende :)) fırçasından 1 tane aldım onda da yanlış seçim yaptım sanırım :)))

      Sil
  10. Bende ojelerini çok merak ediyorum öveni gerçekten çok fazla var. Maskara olarak maybelline black dramayı şiddetle tavsiye ederim çok beğeniyorum takma kirpik etkisi veriyor elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sende benim gibi daha alıp denememişsin :) maybelline maskaralarını kullanıyorum seviyorum da ;)

      Sil
  11. Ojelerini ben de çok beğeniyorum :) mascarayı ilk defa görüyorum ve güzele benziyor :)) iyi günlerde kullan canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sende mi kullandım açelyaaaa :)) bir ben almadım ojeden sanırım :) maskarası güzel kötü değil bak derim :)))

      Sil
  12. Bende kullandım bu maskarayı çok beğeniyorum sende güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  13. Excellent post (as always)!Thank you very much :)

    YanıtlaSil
  14. HM den makyaj malzemesi almıyordum hiç deneyelim bakalım senin onerinle. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevdican önceden bende çok bakmıyordum da sonra herkes beğenmeye başlayınca ufaktan ufaktan almaya başladım bende :))

      Sil
  15. H&M ürünlerini (makyaj, oje...) benim de arkadaşlarım seviyor :)) H&M görünce beni de özenle içine sürüklüyorlar :D Bazen ayrılıyoruz ben D&R'a gidiyorum ya da çıkışta D&R'a geçiyoruz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha tabi senin için normal ki bu durum bende kendimi kaybediyorum, bazen bizimkiler gezip geliyor beni geri dönüşe alıyorlar napsınlar onlara da yazık :D

      Sil
  16. o bende de oluyor arada güzellik ya yazdım sanıyorum bir bakıyorum gitmemiş :)) ahahah hepsine bak bende daha ojelerine bakmadım :)) bak bakalım sevebilecek misin kötü değil denenmeye değer derim ;)

    YanıtlaSil
  17. Ben genelde çocuk ürünlerine baktığım için kozmetik ürünlerine çok bakamadım :) Birdaha ki sefere bakacağım canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman mutlaka bakmalısın çünkü güzel ürünleri var :))

      Sil
  18. h&m sonunda izmire de geldi bu sene çatlayacaktım orta yerimden gelmeseydi :) her yerde H&M , youtube da, bloglarda, instada . geldi de noldu ufacık bişi almadım ahaahah:D
    o rujun rengi nedir harika harika . sürünce de renk öyle mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk gittiğimde bende bir şey bulamamıştım söylenmiştim baya sonra fırça derken baktım 3-5 bir şey almışım :)) rujun rengi aynen öyle Avon'dan almıştım ama baya zaman oldu :)) rengi gerçekten çok güzel ;)

      Sil
  19. Renkli kozmetiğinden hiç denemedim ama ojeleri guzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ojelerinden dayanamayıp alıcam sanırım en sonun da çok bakamadım birdaki sefere artık :))

      Sil
  20. Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim daha güzelleri seninle olsun :))

      Sil
  21. H&M ürünlerini seviyorum çoğu güzel :)

    YanıtlaSil
  22. Gözlerim mikrop kaptı :( Bi süre rimel falan yok :( h&m in giysi reyonu çok kalbimi feth etmesede beauty bölümünde gezinmeye bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oo çok kötü olmuş benim de olmuştu daha önce :( kıyafetlerin de bende çok bir şey bulamıyorum ama kozmetik ürünleri cezbediyor :))

      Sil
  23. Maskara çok hassas konu ... çok ince elemek lazım ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten öyle bakma ben kimseyle paylaşmam maskara mı direk mikrop kapıyorum :(( o yüzden seçerken dikkat etmek lazım kaşınırsa gözüm bir daha kullanmıyorum :)

      Sil
    2. En doğrusunu yapıyorsun ... Çok da haklısın

      Sil
    3. zamanın da problem yaşayınca şimdi pinpirikli oldum :))

      Sil
  24. Gozde! Maskara kullanıyorum bi malum yillandi bizimkiler 😂
    iyi oldu bu öneri 😉
    Bi de top top olması ne gıcık 😂 haklısın heee... kirpiklerim cılız, saç var bi 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahha komşum sana Blana yeni bir tane aldırsın at diğerini çöpe gözüne bir şey olacak korkuyorum :))) ay sürünce top top oluyor ya illet oluyorum fırça tipinden dolayı oluyor ;)

      Sil
  25. Que livro fofo ♥ Quero ler também ><
    http://www.designersbagstyle.com

    YanıtlaSil
  26. ne güzel ürünler tanıtıyorsun takipteyim bilesin gözdecim aradaki o nefis tatlıyıda görmedim sanma ellerine sağlık canım :)
    www.hadisofraya.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim o zaman hoşgeldin bloguma :))) ahahah tadı güzel ama damağım kalmadı yandı çok fena :((

      Sil
  27. Buralara ilk geldiğimde sana uğruyorum hep bak, kıymetimi bil :)
    H&M 'in makyaj malzemelerini hiç kullanmadım :)
    Ama çoğu yerde görüyorum artık. Sanırım ürünleri başarılı, öyle mi gerçekten? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalem Kuklasıı ay yerim ya seni :) dün blogundaydım son yazına yorum yapılamıyor bende paylaştım neden öyle oldu ki :((

      H&M makyaj ürünlerinden fırça ve maskarasını denedim bugüne kadar herkes ojelerini çok beğeniyor beğendiklerini al beğenmezsen hiç bakma derim ;))

      Sil