26 Şubat 2017 Pazar

Avon Super Extend Siyah Eyeliner

Avon Eyeliner

Bloguma yeni yazı yazmayalı tam iki hafta olmuş sanki aylardır yazmıyormuşum gibi hissediyorum. O kadar ajandama plan yaptım fotoğraflarımı çektim hazırladım ama gelin görün ki taslaklar hep yarım. Hal böyle olunca da başa çıkamıyorum.

Bugün yineden toparlamam lazım durumu diyerek harekete geçiyorum ve uzun süredir severek kullandığım Avon markasının likit kalem eyelinerından bahsedeceğim. Geçen sene bu zamanlar aldığım setin içerisinde yer alıyordu. O zamandan beri kullanmaya devam ediyorum.

Günlük makyajımda eyeliner çok kullanan birisi değilim. Elim titrediği için istediğim gibi çekemiyorum. Çözüm olarak da siyah kalemlerin arkasında ki dağıtıcılarla göz kapağımda kalemi hafif dağıtmakta buluyorum. 
 Kalem Eyeliner
Avon Super Extend Siyah Eyeliner 
 Avon'un 'Super Extend' isimli bu likit kalem eyelinerı benim işimi kolaştırdı. Alt kısmında ki o tutma yeri mat şekilde kaymıyor, parmaklarıma tam oturduğu için elim çok titremeden incecik istediğim gibi bir eyeliner çekmeyi başarabiliyorum. Bu özelliği de zaten benim en çok beğendiğim yönü oldu. 

Eyelinerınızı ister ince ister kalın rahatlıkla çekebilirsiniz. Kullandıktan sonra göz kapağıma da herhangi bir bulaşma yapmadı. Keçeli kalem gibi olan formu ile gün içerisinde siyah renginde solma ya da silinme durumu olmadı. Akşam makyajımı temizlediğim de zorlanmadan kolayca temizliyorum. 
Eyeliner Kullananlar
Avon Eyeliner 
Alalı neredeyse bir sene olucak kuruma olmadı. Dediğim gibi ben çok fazla eyeliner kullanan birisi olmadığım için bana uzun süre gidiyor. Sık kullananlar 5-6 ay içerisinde bitirebilir. Yaz dönemine kadar kullanmaya devam ederim, sonrasında yenisi ile değiştiririm.

Fotoğrafta ki rujumu da çok seviyorum onu da bu yaz kullanmak için sabırsızlanıyorum. Kış dönemini çok seven birisiyim ama bu sene bahar gelsin istiyorum. Sanki kış hiç bitmeyecek gibi hisler içerisindeyim.

Okuduktan sonra kalbinizden gelen ne varsa çekinmeden yazabilirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum. Barış dolu bir dünyaya uyanmak dileği ile..!

17 yorum:

  1. Kalem eyelinerlar kullanım kolaylığı sağlıyor ama çabuk bitiyor. 😕 Rujun rengine bayıldım bu arada tam yazlık bir renk 😊 Bende bu yıl kıştan çok sıkıldım hiç bitmeyecekmiş gibi. Bir an önce bahar gelsin, her yer cıvıl cıvıl olsun. 🙏🏻

    YanıtlaSil
  2. kalem eyelinerlar çok kullanışlı lorealin kalemlerini seviyorum uzun süre kullanılıyor :)

    YanıtlaSil
  3. güzelmiş bu da üle güle kullan canım, ben de kışı sevmiyorum ama bu sene baharın gelmesini istemiyorum :D Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ben de aldım fakat, hemen kurudu benimki :(

    YanıtlaSil
  5. Eyeliner kullanabilmek bence sanat işi valla :)))) ama kuruma yapmaması çok iyiymiş

    YanıtlaSil
  6. bende kalem eye liner kullanıyorum ama Avon'dan memnun kalmamıştım....

    YanıtlaSil
  7. ben de ucu böyle olanını kullanıyorum anca komşum =)))
    deepliner mı ney :P

    YanıtlaSil
  8. Kalem eyelinerlar bence de çok pratik oluyorlar Gözdem😊 Sürekli eyeliner kullanmadığımdan bana da uzun süre gidiyorlar. Bu sene kıştan ben de sıkıldım açıkçası... Bahar gelsin artık😍 Öpüyorum❤❤

    YanıtlaSil
  9. Her sabah o eyelinerı eşit çekicem diye neler çekiyorum bir bilseniz jel eyeliner tercihim genel olarak

    YanıtlaSil
  10. Gözde'cim ambalajda düşünülmüş küçük bir ayrıntı nasıl da fark yaratmış değil mi? Güle güle kullan canım ve tabii kiii yaz gelsiiiiiin :)

    YanıtlaSil
  11. Kalem eyeliner seyahat ederken mutlaka çantamda olur rujun rengi golden rose markasında kullandığım ruja benziyor güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  12. Eline sağlık güzel yazı olmuş
    Bende merak ettim 😊 genelde keçe uçlu eyelinerleri pek sevmem ama bunu merak ettim.

    YanıtlaSil
  13. kalem aeyelinerlar süremeyenler için de çok kullanışlı oluyor

    YanıtlaSil
  14. İnce eyeliner seven biri olarak bu tarz ince uçlu eyelinerları çok kullanışlı geliyor :) Mutlulukla kullan canım <3 :)

    YanıtlaSil
  15. blogunuzu izlemeye aldım sizide bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  16. Çok güzel ürünler ancak çabuk kuruyorlar

    YanıtlaSil
  17. Ben de bir kere kalem eyeliner aldım fakat hemencecik kurudu 😞

    YanıtlaSil