27 Temmuz 2016 Çarşamba

Zayıf Gösterecek Giyim Detayları

Her kadın güzeldir. Sadece bu güzelliği ortaya çıkaracak detaylara hakim olmak gerekir. Sen de zayıf gösterecek giyim detayları ile arzu ettiğin o ideal görünüme ulaşmak istiyorsan, hazırladığımız altın kuralları hemen uygulamaya başlayabilirsin. Hazırladığımız yazıyı okuduktan sonra sen de giyiminde, bazı detaylara dikkat ederek, büyük beden giyim ürünleriyle bile olduğundan daha zayıf görünmenin yollarını öğrenebilirsin. 

Bluz, tişört, gömlek, elbise, etek, pantolon, ayakkabı ve hatta duruşunda yapacağın ufak değişiklikler ve bazı önemli giyim detayları ile kilolarını saklaman ve zayıf görünmen oldukça kolaylaşacak. Kıyafetler ve aksesuarlar zayıf görünmek için birçok seçenek sunar. Giyeceğin kıyafetlerin rengi, deseni ve modeli, fiziksel görünüşünün de belirleyicisi olur.

Doğru desen, renk ve model tercihi ile dikkati sorunlu bölgelerden uzaklaştırarak kilo problemini saklamak aslında mümkün. Kıyafetlerinin renginin, deseninin ve modelinin yanında vücut tipine uygun olması da önemli detaylardan biri. Daha zayıf görünmek için en önemli unsurlardan biri kıyafetlerin rengini sadeleştirmekten geçer. Sade ve tek renkli bir kıyafet seni daha zarif ve ince gösterecektir. 

Özellikle siyah, kahverengi, gece mavisi gibi renkler bu amaç için sıklıkla tercih edilir. İnce görünmek için önemli bir ipucu da geniş ve büyük desenli, geometrik şekilli kıyafetlerden olabildiğince uzak durmaktır. Ancak desenli kıyafetlerden vazgeçemiyorsan, boyuna çizgili kıyafetleri tercih ederek olduğundan daha zayıf görünmen mümkün.
Zayıf Gösterebilecek İpuçları
Kalça ve basen bölgesinde fazlalığın varsa, özellikle pantolon seçiminde titiz davranman gerekiyor; büyük beden pantolon seçimlerinde de aynı şekilde. Kilolarını saklamak için yüksek belli pantolonları tercih ederek hem bacak boyunu daha uzun gösterebilir, hem de bel hattını şekillendirdiği için daha ince görünebilirsin. Bol paça pantolonlar da kalça ve basenlerdeki fazlalıkları saklamak için uygun modeller arasında. 

Bol paça pantolonlar ile orantılı bir görünüm elde ederek, basenlerdeki fazlalıkları gizlemek de kolaylaşır. Yüksek belli veya bol paça pantolonları, uzun bir bluz ile kombinleyerek kıyafetini tamamlayabilirsin. Ayakkabılar da ince görünmek için önemli detaylardır. Fazlalıkları saklamak için küt burun ayakkabılardan ve babet, sandalet gibi düz ayakkabılardan kaçınabilirsin. Onun yerine yüksek ve kalın topuklu ayakkabılar seçerek, istediğin zarif görünümü elde edebilirsin. Cepli pantolon modelleri, kalçayı olduğundan daha küçük gösterme özelliği ile öne çıkarlar. 

İşte bu yüzden cepli pantolonlar ve kapriler gibi kurtarıcı parçaları dolabından eksik etmemelisin. Özellikle ayak bileğin inceyse bunu ortaya çıkarmak için bileğini açıkta bırakacak, diz altında biten kapri pantolonları giyebilirsin. Etek tercihinde ise yine vücut tipi çok önemlidir. Göbek bölgesinde fazlalığı olanlar, robadan etekler giyerek göbeklerini kamufle etmek için harika bir çözüm bulabilirler. Göbeği kapatmak için diğer bir yol ise kalın kemerle eteği kombinlemek olabilir. 

Diğer bir önemli nokta da eteğin boyudur. Kiloları gizlemek ve daha ince gözükmek için, dizde biten veya uzun etekleri tercih etmen en iyi görünüme ulaşmanı sağlar. Üst bacakları kalın olanlar için ise mini etek modelleri, tercih edilmemesi gereken modeller arasında öne çıkar. Elbiselerde ise altın kural yine sade renk ve çizgideki modelleri seçmek olabilir. 

Tek renk veya iki renkli düz ve uzun elbiseler, ince görünmek için en doğru seçenekler arasında yer alır. Enine çizgilerden ve büyük geometrik desenli modellerden ise kaçınmak gerekir. Vücudun üst kısmını ve beli sararak, bacak bölgesinde genişleyen peplum elbiseler ve etekler de ince bir görünüm sunar. 

Eğer göğüslerinin büyük olduğunu düşünüyorsan, V yakalı kıyafetleri tercih ederek üst gövdeni daha ince gösterebilirsin. V yakalı kıyafetler, zarif duruşlarının yanında, dikkati vücudun kilolu bölgelerinden uzaklaştırır. Bisiklet ve boğazlı yakalardan ise tam da bu sebeple uzak durmak iyi bir tercih olacaktır. Her zaman en önemlisi ise vücudunu iyi tanıman ve güzel yanlarını ortaya çıkarmayı bilmenden geçer. 

Eğer ince ayak bileklerin varsa, bunu ortaya çıkaran pantolonlar giyebilirsin. Unutma, her kadın güzeldir. Güzelliğini ortaya çıkarmak ise her zaman senin elinde. Birkaç ipucu ve önemli noktaya dikkat ederek, sen de her zaman güzel, bakımlı ve zarif olabilirsin. Sağlıklı beslenmeyi ve egzersiz yaparak sağlığını korumayı da ihmal etme. Şimdi kendine güven, enerjini topla ve dolabında devrim yapmaya başla.

36 yorum:

  1. Komşum süper tüyolar, bir kaç tanesini not ettim, şimdi söyleyip de deşifre etmeyeyim =)))
    Çok güzel bir derleme olmuş, ellerine emeğine sağlık, öpüyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komşumm 😍 Faydalı olabildiyse ne mutlu bana o zaman 😚 Ahhahahha etme etme, hangimiz de kusur yok ki 🙈

      Sil
  2. Çoooook faydalı bilgiler, teşekkürler Gözdecim :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bilgiler teşekkürler canım <3 <3

    YanıtlaSil
  4. Son paragrafa bayıldım :) güzel bir yazı olmuş elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Really interesting post...thx for sharing! xx

    YanıtlaSil
  6. Basen bölgemde biraz fazlalık vardı bende dediğiniz gibi yüksek bel tercih ediyordum.Yaz geldi malum etek içinde verdiğiniz önerileri dikkate alacağım. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüksek bel pantolon benimde kurtarıcım oluyor 😉 Rica ederim 😊

      Sil
  7. Çok faydalı güzel bilgilermiş canım :)

    YanıtlaSil
  8. Benim çok dikkat ettiğim şeyler bunlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimizin ortak sıkıntıları 😌

      Sil
    2. Ama herkes bu tuyolara dikkat etmeli.

      Sil
    3. Bencede Nilgün Hanım 😊😊

      Sil
  9. Uzun süredir yüksek bel kullanmıyordum ama geçtiğimiz ay nasıl bir mucize olduğunu anlamış oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önceden düşük bel giyerdim 3 senedir tercih etmiyorum 😊 Doktorum bile yüksel bel giyin belini üşütmezsin dedi 🙈

      Sil
  10. Çok güzel öneriler olmuş, teşekkürler. :))

    YanıtlaSil
  11. İhtiyacım vardı bu ara çok iyi yapmışsın sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çay Molası 😊 Seni gördüğüme sevindim öpüyorum 😚

      Sil
  12. Yüksek bel pantolonları görmekten bir ara çok bıktım :) Yurtta oda arkadaşlarım hergün giydikleri için soğumuştum. Diğer tavsiyeleri dikkate alacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay bi anda patladı gitti ya ondan 🙈😂 Tercih edende var etmeyende bende sevenlerdenim 😊

      Sil
  13. Basen bölgesi en sıkıntı çektiğim kısım. Tek renk elbiselerim çok var her zaman giyiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangimiz çekmedik ki o basenlerden diyorum 😣 Elbise, etek hepsini çok seviyorum giymeyi 😌

      Sil
  14. Zayıf gözükmeye çalışırken ben :D Hepsini denerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😂 Sonra çok abartmış olma 😳 Bilemedim

      Sil
  15. Süper bilgi bunlar harikasın canım emeğine sağlık❤️

    YanıtlaSil
  16. Ause'm 😌 Güzel tavsiyeleri dikkate almalı 😘 Seviyorum seni bal yanak 😍

    YanıtlaSil
  17. Her kadının not etmesi gereken bilgiler bunlar. Çok teşekkürler. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, işinize yararsa ne mutlu bana 😌😌

      Sil
  18. Her kadının not etmesi gereken bilgiler bunlar. Çok teşekkürler. Sevgiler..

    YanıtlaSil