18 Ocak 2016 Pazartesi

Avon Makyaj Süngeri ve Kaş Fırçası

Avon Makyaj Süngeri

Geçtiğimiz ay aldığım ve daha yeni yeni kullanmaya başladığım Avon'un makyaj süngerinden sizlere bahsetmek istiyorum. Avon makyaj süngeri ve yine Avon'un kaş-kirpik fırçasını geçtiğimiz ay katalogundan indirimden yararlanara aldım. Özellikle makyaj süngeri büyük bir indirime girmişti. 

Ben makyaj bazını genelde fırçalarla sürüyorum. İlk kez makyaj süngeri denemek istedim bunu da Avon markasından yana yaptım. Kaş ve kirpik fırçasından çok memnun kalırken süngeri konusunda aynı düşünceye yer veremeyeceğim.

Öncelikle makyaj süngeri konusunda nelerini sevdim buna değinmek istiyorum sonra beğenmediğim yanlarını ele alacağım. Süngerin rengi çok şirin ben daha küçük yerine daha büyük süngei tercih ediyorum. Ebat olarak çok sıkıntılı değil. 
Avon Makyaj Süngeri Kullananlar
Avon Makyaj Süngeri 
Gelelim sevmediğim yönlerine, ki burada oldukça uzun uzun yazabilirim. Yani bir süngerden hiç mi leke çıkmaz bildiğiniz fondoten lekeleri kabak gibi ortada. Tamamen ilk gün olduğu gibi olmasını bende beklemiyorum ama yıkandığında biraz da olsa rahat rahat kiri atmalı.

Garnier'in makyaj temizleme suyunu kullanmak zorunda kalıyorum anca o şekilde oldukça kirini attım. Her makyajdan sonra süngeri yıkayamayacağım için mecburen hafta da bir olarak temizliğini yapıyorum. Bence Avon süngeri temizlemek içinde bir ürün çıkarmalı. 

Bunun dışında biraz sert yüzüme fondoteni uygularken çok kolay bir şekilde yayılmıyor. İnce olan taraflı sayesinde burun kenarlarına daha rahat uygulayabiliyorsunuz buna sözüm yok lakin altını çiziyorum yanaklarıma geniş olan kısmını uygularken yağ gibi de kayıp gitmiyor.
Avon Kaş ve Kirpik Fırçası
Avon Kaş ve Kirpik Fırçası
Süngeri tamamen kullanmak yerine suyla ıslattıktan sonra nemini biraz çekmesini bekleyin ve o şekilde kullanın. O zaman biraz daha rahat kullanabileceksiniz yine de çok rahat değil. Özüne bakıcak olursak çok aman aman bayılmadım ama şuan ihtiyacım gidermesine bakıyorum. Fiyatı da 11 tl civarında olması lazım tam hatırlamıyorum dediğim gibi indirimliyken aldım.

Gelelim benim çok ama çok beğendiğim kaş ve kirpik fırçasına bu ürün gerçekten çok başarılı. Daha önce başka markaları kullandım bir tanesi de Watson markasının kendi ürettiği olandı. Aynı fiyata arasında uçurum farkla daha kalitelisini almanın verdiği mutluluk diyorum :)

İndirimli 5.50 tl filan olması lazımdı. Tarak kısmı arasında ki dişler birbirine çok yakın ve kılları çok sık. Kaşlarımı tararken alt kısımlarında ki ölü deriyi çok rahat bir şekilde atabiliyorum. Kirpiklerim için hiç kullanmadım sadece kaşlarıma bakım yağlarını sürmek için kullandım. Almayı düşünürseniz kesinlikle şans verin.

Okuduktan sonra kalbinizden gelen ne varsa çekinmeden yazın, zira yazıklarınız benim için çok kıymetli! Her güzel yorum veya olumlu eleştiri benim için ayrı bir yere sahiptir :)

17 yorum:

  1. bende pek sevemedim süngeri sivri tarafıyla concealer uyguluyorum sadece bence çok sert yapısı var ve ıslanınca da acayip büyüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ıslatınca daha da çok şişiyor :( bende göz altlarına sivri tarafını uyguluyorum, artık napalım orta halli idare edicez :))

      Sil
  2. sünger çok sert ve çok büyük bana göre maalesef sevmedim ve kullanamadım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim için büyük olması problem olmadı ama ıslatınca daha da şişiyor o kötü olmuş :( bide evet biraz sert gerçekten daha yumuşak olsaydı

      Sil
  3. ben süngerini kullanmadım, bu kaş fırçasından var boyutuda büyük ve güzel bende memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kaş fırçası gerçekten güzel bende seviyorum :))

      Sil
  4. yaglı bir cilde sahip oldugum için daha sert benim için iyi geldi. dengelemiş gibi oldum bu fırça indirimdeydi bende gördüm almaya fırsat kalmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizin ki biraz farklı olmuş, ben karma cildim yanaklarda kolay uygulanmıyor :(

      Sil
  5. Bende almayı düşünüyorum,herkes kararsız kimi iyi demiş kimi kötü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya ama her ürün herkeste aynı etkiyi yaratmıyor :/ bende kararsız kalıyorum

      Sil
  6. Ben de bu süngerleri merak ediyorum, henüz denemedim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman kullandığınızda seversiniz inşallah ;)

      Sil
  7. Beauty blenderin ozelliklerinden biri de yikayinca kocaman olmasi ve onu iyi yapanda bu. Avonun sunderide sisiyo ama yapisi daha sert oldugu icin pek sevememistim. Fiyati uygun oldugu icin kullanilabilir.
    Bende bloguma beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dediğin gibi bende büyük olmasını seviyorum ancak daha yumuşak olmalı :)

      Sil
  8. gerçekten kaş fırçası çok güzel çok beğendim canım güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim bebeğim, başarılı bir ürün :)

      Sil