11 Ocak 2016 Pazartesi

Flormar Puffy Eye Shadow Deneyimim

Flormar Puffy Eye Shadow
Kozmetik mağazalarına girdiğim zaman başımda birisi beklediğinde ister istemez alışveriş yapamıyorum. Sonuçta rafların önünde testırları var, hani ürünü alıp kaçıcak değiliz neden inatla 'yardımcı olabilir miyim' sorusu soruluyor ki.. 

Yardımcı olmasınlar demiyorum, olsunlar olmasına da ben zaten ne alıcağımı biliyosam onu rahat rahat incelemek isterim, yok ben bakıyorum dememe rağmen isterseniz şuda var diyerek tepemde bekleyen iki çift göz beni oldum olası mağazalardan soğutan faktör olmuştur.

Bu yüzden yaklaşık bir buçuk aydır bazı makyaj ürünlerimi içerik olarak deneyip beğendiysem internetten sipariş ediyorum, tabi altını çiziyorum güvendiğim sitelerden alıyorum. Sizlere daha önce de blogumda Flormar'dan yaptığım alışverişlerden bahsetmiştim.
Flormar Puffy Eye Shadow Siyah Far
Flormar Puffy Eye Shadow Tekli Göz Farı
Şu meşhur kargo 1 tl olduğu zamanlardan, geçtiğimiz ay ablam Flormar Puffy Eye Shadow - tekli göz farından siyah rengini aldı. Yapısını ve kalitesini görünce bende sipariş verdim. Ürün yolculuğa çıkmadan önce gelince kutudakileri çok fazla inceleyememiştim.

Döndükten sonra aldıklarım daha detaylı baktım, zaten denediğim ve memnun kaldığım için tercih ettiğim bu siyah far'a aşık oldum. Puffy Eye Shadow kremsi bir yapıya sahip ve diğer firmaların tekli farlarına oranla çok daha büyük. 

Nerden baksanız 1 seneden fazla gider, tahminince öyle :) Bende ki 008 Cococa Wander rengi. Fiyatıda 5 tl essence ile kıyasladığım da flormar'ı daha başarılı buluyorum. İçerisinde sim yok sadece ışıltılar hakim oda gözünüzü korkutmasın belli bile olmuyor.

Benim en sevdiğim özelliği parmağınızı değdirğiniz anda ki kremsi yapısı. İster fırçayla isterseniz elinizle göz kapağınıza uygulayabilirsiniz. Pigmentasyon olarak ilk katı sürdüğünüzde oldukça açık kalıyor iyi sonuç için 2-3 kat sürmenizi öneririm.
Flormar Puffy Eye Shadow Farları
Flormar Puffy Eye Shadow Siyah Far
Ben göz kapağımın orta kısımlarına tek kat uç noktalara doğru 3 kat geçiyorum. Bu şekilde daha buğulu bir göz makyajı sağlamış oluyorum. Kalıcılığı açısından sabah evden çıktığınızla akşam döndüğünüzde yarısı uçmuş oluyor bunu üzülerek söylüyorum.

Fiyatına göre gramajı oldukça büyük olan bu ürünü almanızı öneririm. Eğer kalıcı daha gün içerisinde çıkmayan pigmentasyonu daha yoğun bir far arayışındaysanz yakınından bile geçmeyin :) 

Benim gibi çok makyaj yapmayan veya üşenenlerdenseniz, verin 5 tl gitsin derim.. Sizlerde Flormar'ın farlarını daha önce kullandıysanız beğenip beğenmediğinizi benimle yorum olarak paylaşabilirsiniz, kendinize iyi bakın görüşmek üzere.

Fotoğrafların izinsiz kullanılması yasaktır.. 

18 yorum:

  1. daha önce hiç siyah far almadım, fiyatı uygunmuş not alındı paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim aldığınızda seversiniz inşallah :))

      Sil
  2. Flormar makyaj ürünlerinde her geçen gün kendini geliştiriyor.Güle güle kullanın.Blogunuzu takipteyim.Bende bloguma beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, evet önceden hep ojesini alırdım artık allık, far allah ne verdiyse alıyorum :))

      Sil
  3. Bende de 4 rengi var. Beğeniyorum ama bazla kullanmak gerekiyor yoksa uçup gidiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sizin blogunuzdakileri de gördüm 04 rengini sipariş vericem bidakine :) dediğiniz gibi altına bi baz istiyor keşke hemen uçmasa :/

      Sil
  4. Merhabalar.
    "Yardımcı olabilir miyim?" Bence, mağazaların satış uzmanları bu davranışı gözden geçirsinler. Mağazanın yardımcı olacak elemanları, müşteriyi karşılasınlar ve "Hoş Geldiniz" dedikten sonra müşteriyi kendi halinde bıraksınlar, o elemanlar müşteriyi uzaktan takip etsinler, yardım almak isteyen müşteri ile o zaman irtibata geçsinler.

    "Yardımcı olabilir miyim?" soru cümlesini duyar duymaz, alacağıma bile bakmadan orasını terk ediyorum.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuzun sonuna bende ismimi yazıyorum :)) gerçekten öyle bide gözümün içine bakıyolar almasam daha da dert.. şimdilik çözümü güvendiğim internet sitelerinde arıyorum.

      Sil
  5. bugün tamda buna bakmıştım ambalajı direk benim dikkatimi cekti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel ambalajları insanın hepsini alası geliyor :) alırsan memnun kalabilirsin ;)

      Sil
  6. sırf bu yüzden aldığım bir ruju bıraktığımı biliyorum, inatla 2 tane daha ruj satmaya çalışmıştı görevli ucuzda değil di mac rujları, bazen istemiyorum kelimesi anlamıyolar sanırım.. hatırlayınca yine sinir olduğum aklıma geldi ruju da bıraktım daha da bulamadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke hiç bırakmasaydınız ben olsam 'çekil kıs şurdan' der koşarak ruju alıp tüyerdim :D neyse yine ucuz yırtmışsınız 3 tane ruju almakta vardı..

      Sil
  7. Görünce hemen benim far dedim, makyaj sabitleyici sıkarsanız akşama kadar çıkmıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende öyle yapıyorum bu sayede çizgilere dolma problemi de olmuyor ;)

      Sil
  8. Ucuz ürünleri severim, almalıyım hemen :)

    YanıtlaSil
  9. Puffy eye shadow'u yazısini okuyunca ürün hoşuma gitti. Gun boyu makyajli gezen biri olmadigimdan kalicilik aramiyorum acikcasi. Diğer renklerini de merak ettim. Ayrıca fiyatı da uygun geldi. Sevgiler komşum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. komşum yapısı olarak çok sevilen bir ürün siyah dışın da renkleri var tabi en güzel yanı sim oranı için de neredeyse yok gibi :) tavsiye ederim ;)

      Sil