20 Ocak 2016 Çarşamba

Oral-B Pro-Expert Hassas Dişler İçin Diş Fırçası

Oral-B Pro-Expert Hassas Diş Fırçası
Uzun zamandır kullandığım Colgate diş fırçası yerine artık çok daha yararlı bulduğum Oral-B markasının hassas dişler için olan diş fırçasından bahsetmek istiyorum. 

Çok uzun yıllardır diş fırçasında Colgate markasının çeşitli dış fırçalarına yer veriyorum, diş ipinde ise kesinlikle Oral-B derim. Dişerimde hassasiyet problemi olduğu için her ürünü rahatlıkla kullanamıyorum. İster istemez iyi gelmezse dişlerimde o hiç sevmediğim kaşınmalar başlıyor. 

Fırçam genellikle orta sertliklte diş etlerimde kanama gibi bir probleme bugüne kadar rastlamadım açıkçası. Hayatımda sadece bir kere dişçinin yolunu tutmuşumdur oda diş taşımı temizlettirmek içindi. İlk ve sonda o zaman oldu.

Kötü bir anım olduğu için değil dişçimi gerçekten çok severim. Şuan da 3 yıl geçmesine rağmen hayla diş taşı problemim oluşmadı. Mutlaka Oral-B markasının diş ipi ile haftalık olarak temizleme yapıyorum.
Oral-B Pro-Expert
Oral-B Pro-Expert Hassas Diş Fırçası
Gelelim ilk kez Oral-B markasının diş fırçasını kullanışımı. Bu markanın diş fırçalarını bugüne kadar hiç kullanmadım özellikle bir nedenide yok açıkçası insan bir markaya alışınca o şekilde devam ediyor sanırım. 

Oral-B Pro-Expert'in hassas dişler için olan bu fırçası gerçekten çok başarılı. Keşke daha önce öneren birisi olsaydı ve tanışsaydım dedim. Öncelikle dişlerimde herhangi bir kaşıntı uyandırmadı, kenarlarında ki plastik dişlikler sayesinde diş etlerim hızlı fırçalamada zarar görmüyor ya da aşınma problemi yaratmıyor.

Colgate markasında kullananlarınız varsa bilir diş fırçasının baş kısmının arkasında dilinizi de fırçalamak için bir yapı bulunur. Oral-B markasında aldığım bu diş fırçasının arkasında o tarz bir şey yok, ille de olmasına gerek yok aslında acaba beni colgate markasına karşı o mu cazip hale getirdi bilemedim :)
Hassas Dişler İçin Diş Fırçası
Oral-B Pro-Expert
Benim bu diş fırçasında en çok sevdiğim şey kesinlikle ama kesinlikle elime diş fırçasının çok rahat bir şekilde oturması oldu. Ben kibar olan diş fırçalarını daha çok seviyorum. Hassas dişler için olan bu fırça ise bana çok kaba gelmişti. Ancak altını çizerek söylüyorum bırakın kaba olsun. 

Baş parmağım ile desteklediğim yerde ki plastik yapı fırçayı çok daha hızlı tutmamı sağlıyor. Alt kısımlarına doğru olan tombul kısmı avcuma tam tamına oturuyor. İnanın dişinizi fırçalarken kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Herçekten başarılı bir ürün ben çok ama çok sevdim.

Hassas dişlere sahip olanlar mutlaka baksın şaun bir alana bir bedava şeklinde satışı sunulmuş durum da. Evli olanlar eşleriyle rahat rahat kullanabilir. 

Okuduktan sonra kalbinizden gelen ne varsa çekinmeden yazın, zira yazıklarınız benim için çok kıymetli! Her güzel yorum veya olumlu eleştiri benim için ayrı bir yere sahiptir :)

16 yorum:

  1. oral b kendini ispatlamış bir marka bütün ürünleri birbirinden iyi ben şarjlı olanlardan aldım tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten öyle ben hiç şarjlı diş fırçası denemedim, ona da bakıp almak lazım :))

      Sil
  2. rengi güzelmiş güle güle kullanın. signal markasının kaliteli fırçası var yıllardır değiştirmedim ..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. signal hiç denemedim hep colgate dedim şimdi oral-b diyenlerdenim :D teşekkürler

      Sil
  3. Ben de uzun zamandır oral-b kullanıyorum ve çok memnunum:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kısa süredir kullanamam rağmen gerçekten başarılı bir marka :)

      Sil
  4. Tavsiyen için teşekkür canım kendim için yeni sansodyn almıştım ama kızımınkinin yenilenme zamanı gelmişti önce ona deneyelim...:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer dişlerinde hassasiyet varsa kesinlikle öneririm ;)

      Sil
  5. Kesinlikle haberim yoktu ve protez kullandığım için böyle hassas bir fırça çok işime yarar. Paylaşımını kutluyorum yavrum.Sevgiler.Ece ablanız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğeneceğinize eminim :) teşekkür ederim :))

      Sil
  6. ben de kullanıyorum bu fırçayı ve gerçekten çok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım geç tanışan benim kullanan çok fazla kişi var :))

      Sil
  7. Banada doktorum önermişti bunu.
    Diş problemi çok olan biri olarak neredeyse tüm fırçaları deniyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şarjlı diş fırçasına bakıcam vaktim olduğunda bakalım internette yorumlar nasıl :) çok beğendim bende

      Sil
  8. hassas diş etlerim var deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oral B diş fırçalarını mutlaka tavsiye ederim :))

      Sil