30 Ekim 2015 Cuma

Loreal Elseve Mucizevi Yağ Deneyimim

Loreal Elseve Mucizevi Yağ Deneyimim
Herkese Merhaba.. Yaz ayından beri kullanmaya başladığım ve favori ürünüm haline gelen Loreal Paris Elseve Mucizevi Yağ hakkında sizlere kullanarak edindiğim bilgileri vermek istiyorum.

Öncelikle yazıya başlamadan şunu belirtmek istiyorum çeşitli markaların argan yağları ve saç açıcılarını kullandım. Her birine ayrı ayrı para ödemek yerine size kesinlikle hem fiyat hem de kalite açısından Loreal Paris Elseve Mucizevi Yağı şiddetle tavsiye ediyorum. 

Bu ürünü neden bu kadar sevdiğim anlatmak gerekirse benim saçlarım uzun ve ekstra bakım isteyen bir saç. Duş esnasında saçlarıma mutlaka bakım kremi kullanıyorum, sonrasında taramak için saç açıcı, argan yağı derken ürünleri kullan kullan bitmiyordu. 

Bu ürünü ablamın saçları boyalı olduğu için çok uzun süre o kullandı. Her defasında Gözde bir kere dene bak çok seviceksin dedi. Saç uçlarım kuru ve sert olduğu için yazın denizden sonra çok sıkıntı yaşadım ve tamam diyerek kullandım. Kokusu, saçımı yumuşak yapması ve anında tarayabilmem daha birçok özelliği sayesinde bende Loreal Paris Elseve Mucizevi Yağ'a geçiş yapmış bulundum.
Yaklaşık iki gün önce yenisini aldım Gratiste 9,90 tl'ye düşmüştü fiyatı. Bu benim ikinci şişem olacak. Faydasını ne şekilde gördün derseniz saç uçlarım boyalı ister istemez daha karışık ve banyodan sonra çok dökülüyodu özellikle tarama aşamasında. Duştan sonra elime 3 ponpacık sıkıyorum ve uç kısımlarından başlayarak saç dibime kadar yediriyorum. 

Saçınızı tararken anında açılıyor adeta tarak saçınızdan kayıyor. Saç dökülmemi azalttı, uçlarına bakım yaptı ve en önemlisi o kuru çıtır çıtır görüntü yerine daha sağlıklı bir saç geldi. Saçları ağırlaştırmadan besleyen bir yağ ve her saç tipi için uygundur. Ben kırmızı kapaklısını hiç denemedim fotoğrafta da gördüğünüz gibi kahverengi renkte olanı kullanıyorum. 

Ürünün kokusu çok güzel beni cezbeden en güzel yanlarından birisi de bu, kötü kokan ürünleri kullamıyorum. İçeriğindeki 6 değerli çiçek özleri yağı ile saçı ağırlaştırmadan besliyor. İsterseniz şampuan kullanmadan önce ya da benim gibi saçınızı taramadan önce bakım yağını kullanabilirsiniz.
Bazı zamanlarda dışarıya çıkmadan öncede 2 kere elime damlatıp uçlarına iyice yediriyorum bu şekilde yine parlak bir görüntü veriyor. Parlak dediğim anda gözünüze kalıp gibi gelen sanki saç jölesi sürmüş gibi parlayan bir saç düşünmeyin. Gayet doğal ve bakımlı gözüken bir saç şekline dönüşüyor. 

Benim ürün hakkında deneyimlerim bu şekilde bu arada internette ürünle ilgili çok fazla yorum yapılmış kimisi çok memnun kalmış kimisi oldukça abartmış. Ben ise fiyatına göre ürünü başarılı buldum. Benim gibi anında reddetmek yerine bir kere deneyin diyorum sonrasında zaten bırakamicaksınız ☺️

@Fotoğrafların izinsiz kullanılması yasaktır.

6 yorum:

  1. Merhaba, yazılarınız için çok teşekkür ederim, bende lookinwell.com adlı siteden sipariş verdim memnun kaldım. Ayrıca aynı markanın başka ürünlerinide buldum bu sitede Göz atmanızı tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  2. Lorealin saç bakım ürünlerini genel olarak çok seviyorum ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçtiğimiz ay arkadaşıma aldırdım inanın o da çok memnun kaldı :) Bu ürününü herkese tavsiye ediyorum

      Sil
  3. Loreal elseve mucizevi yağı yıllardır kullanırım ama geçen marketten aldım boyalı saçlar için yazıyo .tek kelimeyle berbat alkol oranı fazla saçlarım mahvoldu çok üzüldüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu çeşidi dışında diğerlerini bende beğenemedim. Genelde bunu tercih ediyorum 3 yıldır :)

      Sil