27 Ekim 2015 Salı

Sensitive Alkolsüz Ağız Bakım Suyu

Sensitive Alkolsüz Ağız Bakım Suyu

Uzun bir zamandır almak istediğim kararsızlıktan dolayı vazgeçtiğim ağız bakım suyunu geçtiğimiz günlerde arkadaşımın tavisyesiyle alınca deneyimlerimi de sizlerle paylaşmak istedim.

Geçenlerde yakın bir arkadaşım ile sohbet ediyoruz, ikimizde sürekli güldüğümüz için 32 diş meydan da tabi kendisi de deli gibi doğal ürünlere merak salıp kullanan birisidir. Neyse biz çıktık ordan güzellik ürünleri satan bir mağazaya girdik ağız bakım suları da indirimdeydi. 

Görünce çok memnunun Gözde bence sende kullanmalısın dedi. Bende ağız bakım suları acı olduğu için kullanmadığımı söyledim. Sonrasında bana ürünü çok uzun zamandır kullandığını ve çok memnun kaldığı durumları anlattı. Arkadaşım Merve'nin bloguna da burdan ulaşabilirsiniz.

Dişlerimde hassasiyet problemi olduğu için yıllardır ipana’nın diş macunlarını kullanıyorum ve son derece memnunum. Ağız bakım suları acı olduğu için çok fazla ağzımı çalkalayamıyorum kokusu bile hoşuma gitmiyordu. Tabi Merve'nin önerisi ile bende Sensitive alkolsüz ağız bakım ve çalkalama suyunu alana kadar. 
Kesinlikle ağzını yakmıyor diliniz de o nane kokusu buram buram kokmuyor. Özellikle benim gibi dişlerinde hassasiyet problemi yaşayanlar için bu ağız bakım suyunu tavsiye ediyorum. Hergün değil haftada 2-3 kez uygulayın. Benim diş macunum İpana’nın 2’si bir arada (ağız bakım suyu içeren) olanı. Haftada 1 kez de Oral-B’nin diş ipi ile dişlerimi temziliğini tamamlıyorum.

Benim için en önemlisi fotoğrafta gördüğünüz Vivident kutusu içerisinde yer alan karbonat. (Annem hep bu kutuların içerisine saçma sapan şeyler koyuyor bende anlam veremiyorum ama bu başarılı) Haftada sadece 2 kez dişlerimi fırçaladıktan sonra karbonatla tekrar fırçalıyorum. Tadı tuzu yok zaten suyla fırçalamış gibi hissettiriyor, fazla kullanmayın zararlı olabiliyormuş.

23 yıldır sadece bir kere dişçi koltuğuna oturmuşluğum var onda da gayet iyi bakmışsın dedi, o korkutucu sevimsiz soğuk koltuk bile gözüme bu sözle minnoş gözüktü. Fotoğrafta ki saçma sapan sırıtışıma da çok takılmayın bende çok sevmedim, dişlerimi göstericem diye anca bunu çekebildim:) Siz gülüşünüzü sevin doya doya fotoğraf çekinin..

@Fotoğrafların izinsiz kullanılması yasaktır..

2 yorum: