19 Ocak 2016 Salı

Golden Rose Perfect Shine Lipstick ve A101 Hüsranı

golden rose perfect shine ruj
Tam istediğim ruju buldum ohh ne güzel derken A101'in bana kazık atışını unutmayacağım :) Yıllar önce ablamın kendisine aldığı ruju bir köşe bırakmasıyla bende ruju kendi makyaj çanta transfer ettirmiştim. Baktım kullanmıyor rengi de güzel artık benim olsun dedim.

Golden Rose perfect shine lipstick 240 numaralı ruj ablamdan aldığım ruj numarasıydı. Bu seri Golden Rose markasının en eski ve uygun fityatlı ruj serisi. Ben bu rujun en çok kokusunu seviyorum. Gelelim ruju yeniden buluşuma ve A101'de yaşadığım o olaya merak edenler için uzatmadan konuyu anlatıyorum.

Perfect shine lipstick 240 numaralı olan zaten bitmek üzereydi dibinde zar zor kalanla idare ediyordum. A101'e girdim dolanıyorum filan tam kasaya yaklaştım bir bakarım ki makyaj ürünlerinin olduğu yerde Golden Rose rujları. Tabi ben hayatım da ilk kez ruj görmüşçesine kesinlikle almalıyım dedim.
golden rose perfect shine lipstick 239
golden rose perfect shine lipstick
Tek tek bakıyorum kendi rujumun numarasını o an bilmediğim için tek tek bakarak yakalayama çalıştım tonu. Heh tamam bu benim ruja çok yakın dedim ve aldım. Bu arada normalde 12 tl satış fiyatıyken 8 tl'ye düşmüştü. Ben tabi mutlu mesut gidiyorum filan eve geldiğimde o hüsran ve benim yine mi ben ya diyişim :)

Aldığım Golden Rose kutusuna bir bakarım ki 240 numara yani benim önceki rengi tutturmuşum tam sevindim ne kadar gözlerim keskin vay bee derken kutudan çıkarıp rujun altını bir çeviririm ki 239 numara. Ya sen niye erkenden sevinirsin ki..

Zaten bir çoğu rujların karıştırılmış neden kutularıyla oynuyorsunuz ırkadaşım yani niden niden demek istiyorum. Duygularımla oynamayın :) Tamam biraz fazla abarttım ama rujda zaten bir tuhaflık vardı. Nasıl mı diyecek olursanız eski olanın yapısı ile yeni olanın yapısı aynı değil.
golden rose lipstick
golden rose perfect shine lipstick 240
Elime sürdüğümde ikisinin tonu da neredeyse aynı ona sözüm yok ama kıvam olarak önceki çok daha yoğunken yeni olanı neredeyse 2-3 kez sürmek gerekiyor. Doğal olarak kalıcılığını da etkilemiş oldu bu durum. Golden Rose rujlarının en sevdiğim yanı uzun süre dudakta kalmasıdır.

Bu sefer çok uzun kalamadı ve parlaklığı çok fazla. Yine de bu ruju seviyorum, renk olarak benim çok sevdiğim bir ton olduğu için kullanmayı tercih ediyorum. Çoğu bloggerda mac tonları ile benzerliğini ele almış zaten. 

Dudaklarınız kuruma gibi bir hissiyat yapmıyor adeta sürerken çok rahat kayıyor. Bir daha ki sefere internet sitesinden almayı düşünüyorum en azından renk kodunu yanlış tutturmam diye düşünüyorum :)

Okuduktan sonra kalbinizden gelen ne varsa çekinmeden yazın, zira yazıklarınız benim için çok kıymetli! Her güzel yorum veya olumlu eleştiri benim için ayrı bir yere sahiptir :) 

22 yorum:

  1. Bende flormar 'ın bordo renk ruju var ve memnunum canım tavsiye ederim :)

    Bloguma beklerim... Sevgiler xx

    http://gozdecngz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bordo rengi de çok severim bidakine bakacağım tavsiyen için teşekkürler :)

      Sil
  2. Bu tarz marketlerden alış veriş yapınca daha dikkatli olmak lazım hele ki deodarant almak istiyorsak en az sıkılmışını bulana kadar canımız çıkıyor :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya sorma vallahi niye kutunun içindekileri değiştirirsiniz :) deodarant almadım ama bende alsam en arkadakini seçerim :D

      Sil
  3. rice ederim :) geldim bile ;)

    YanıtlaSil
  4. bende bu serinin şeftali tonunu kullanıyorum. Ben çok sevdim ama A101 gibi ve benzeri marketlerden kozmetik ürünü almamak gerekli sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk kez böyle bir şey yıptım ve evet pişman oldum :( herkes kurcalayınca ister istemez sağlıklı da olmuyor

      Sil
  5. A101'de gerçekten müthiş indirimler oluyor ama sınırlı sayıda geldiğinden doğru ürünü bulma şansı azalıyor. Ucuz ürünün riski her zaman oluyor işte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet aksesuarları güzel oluyor ilk onlara bakıyorum ama gel gelelim bir daha kozmetik ürünü almam :) buda ders oldu

      Sil
  6. Bence ikisi de güzelmiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim evet rengini bende çok seviyorum :)

      Sil
  7. eskiden bende çok kullanırdım mac indirime girdiği zaman alınması gereken bir marka onda da bu tonlarda ruj var kalıcılığı tartışılamaz bile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mac rujlarının ne yazık ki hepsi iyi olmuyo yazıda da belirttiğim gibi bir çok blogger ve vlogger da gördüm onlarda muadil olarak göstermiş :))

      Sil
  8. Merak ettiğim bi konu var acaba a101deki ürünlerin orjinal olmama ihtimali varmı 1milyonculardada aynı ürünler var çok daha ucuza onlar gibi değildirler değilmi?
    Bu arada çok güzel bir yazı olmus:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ben şuan çohhh utandım ^^ Şu gözlerini kapatan maymuncuk emoji varya onu yapasım var. A101'den aldığım bazı şeyler gerçekten iyi çıktı ama Çanakkale'de rujları mıncırmışlardı :D

      Sil
    2. Bi daha kozmetik urunu almam demiştiniz:)) Tesekkur ederim yanitladiginiz için :)

      Sil
    3. Ne demek her yorum benim için değerlidir :)
      Çanakkale'de bulunan A101'de kutularla kod numaralarını hep değiştirmişler. Bende o an farketmedim. Son alışverişimi yine sitesinden yaptım. Rujun kodu doğru geldi :D

      Sil
  9. Bebeğim güzelliğim :)) ah ahhh eskisi gibi değil artık o rujlar yaşlanmışlar önceden mikemmel yapıdayken şimdi sıradan olmuşlar beni kandırdılar :D

    YanıtlaSil
  10. çokkk güzel bir renkmiş ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ayşe hanım :) yaz-kış farketmiyor kullanıyorum tavsiye ederim

      Sil