5 Ocak 2016 Salı

Kocan Kadar Konuş: Diriliş

Kocan Kadar Konuş: Diriliş
Kocan Kadar Konuş: Diriliş'in gösterime 1 Ocak itibari ile girmesini fırsat bilip annem ve ablamla beraber güzel bir akşam geçirelim dedik. Akşam 7 seansına yetişebilmek için koşa koşa sinemanın yolunu tuttuk. 

Hiç sevmediğim konulardan birisi de bilet alırken uzun kuyruk olup filme geç kalmanın verdiği durumla daha da geç kalmaktır. Allahtan bu defa içeri girdiğimizde koltuğumuza kurulduk ve reklamlar bitti. İstesek böyle denk gelmezdi :) 


Şebnem Burcuoğlu'nun kitabından uyarlanan Kocan Kadar Konuş filminin ilkini de çok beğenmiştim. Filmin 2'cisi olan Diriliş'in fragmanını geçtiğimiz hafta izlediğim de kesinlikle gösterime girdiğinde hemen gitmeliyim demiştim. Nitekim dediğim gibi oldu 4 gün sonra filmi izlemenin verdiği mutluluk hakim.

Fragman da izlediklerinizin çoğunu ilk yarıda izleyeceksiniz, film ilk dakikalarından itibaren güldürmeye başladı. Hele ki fragmanda Ezgi Mola'nın 'gop çoçuğuyuz biz' dediği sahne gerçekten müthişti. Gülmekten gözümden yaş geldi.
Kocan Kadar Konuş 2 izle
Ezgi Mola'yı 'Canım Ailem' dizisinden itibaren hem sosyal medyadan hem de dizi ve filmlerinden takip ederim. Gerçekten çok başarılı bulduğum bir bayan oyuncudur. Doğallığının yanı sıra onu izlerken en çok rolünün hakkını verişini seviyorum. Filmde diğer sevdiğim oyuncu hiç kuşkusuz ki Enis Arıkan.

Aranız da adını duymayan varsa mutlaka bi google yazıp baksın derim. Çok sevdiğim her rolün üstesinden gelen, başarılı oyunculardan birisi. Filmde 'Mehmet' karekterine çok güzel hayat veriyor, beni en çok güldüren isimlerden birisi oydu. Sizde filmi izlerken Mehmet'e bolca güleceksiniz hele ki ikinci yarıdan sonra. Kısaca bekarlığa veda partisi diyorum ve şuan hatırlayınca bile gülümsememim nedenidir :)
          
Gelelim diğer Kocan Kadar Konuş 1 ile arasında ki farka ben Kocan Kadar Konuş: Diriliş'i daha çok sevdim. Bildiğiniz dizi tadın da olmuş. Bian evde televizyon karşısın da dizi izliyorum sandım. Çekirdek yerine bu sefer ellerimizde mısır vardı. Görüntü yönetmenini özellikle tebrik ediyorum, görsel tasarımlar oldukça hoştu başlangıcında ki geçişler göz yormadı. 

Kocan Kadar Konuş 1'den çok daha fazla gülücekseniz bunun garantisini veriyorum, ailenizle ya da sevdiklerinizle güzel bir akşam geçirip yanak kaslarınızı gülmekten ağrıtmak isterseniz seanslara bakmayı unutmayın. Filmi izlediyseniz ya da kitabını okuduysanız bana yorum bırakmayı unutmayın, hoşçakalın..

16 yorum:

  1. Bende 1'e gidip çok gülmüştüm. O zaman bu postun üzerine 2 ye gitmek şart oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu 1'den çok daha güzel olmuş :) kesinlikle gitmelisin derim ;)

      Sil
  2. Şebnem burcuoglu çok başarılı bir yazar sadece filmini degil kitabını okumanızı da öneririm ;) zira not alacagınız bir çok tespiti var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu dikkate alıyorum bende çok okumak istemiştim kitapların ayrı bir yeri vardır her zaman ;) önerin için teşekkürler nesli

      Sil
  3. Kocam kadar konuscam :)6 Ocak 2016 01:49

    Ilk gün gittim bende sevgilimle yer bulamadık neyse dolaşım diğer seansa yer buluruz dedik o bile dolmuştu :)

    Kendinde dahil olmak üzere ne kadar fazla kocan kadar konuş bayanlarız :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kocam kadar konuscam :) bizde akşam seansında en önden anca yer bulabildik kafam yukarda izlesemde gidicem dedim :D

      Sil
  4. Hepimiz mehmetiz6 Ocak 2016 01:53

    Bekarlıga veda neydi öyle ya fhzufz �� ben öyle bi şey yapsam nişanlımdan önce annem ortalığı yıkar mehmet'in kafaya da terlik atardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahahah 'Hepimiz mehmetiz' buna çok güldüm :D evet ya alışmısız hep erkeklerin eğlence yapmasına illa onlara mı özgü toplicaksın arakadaşlarını kız kıza eğlenceksin al sana bekarlıga veda partisi :))

      Sil
  5. nazarlık neydi öyle ya :) bi tek filmde duygulanan ben miydin gözlerim doldu taştı ne kadar duygusal bir insanım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evlenme vakti yaklaşınca insanın evinden ayrılacağı aklına geliyo ister istemez hüzünleniyor ;)

      Sil
  6. enes arıkan gerçekten süperdi pasta kursunda aralarında geçen konuşma filan inanılmaz eğlenceliydi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyyhhhh bekaret kemerimi çıkar atarım şuracıkta :D bende çok sevdim o sahneleri kısaca dodi ;)

      Sil
    2. mehmetin olduğu sahneler çok güzeldi zaten :D bekarlığa vedada ki hali filan :D

      Sil
    3. dimi baya eğlendim iyi geldi film :)

      Sil
  7. Bende ilk fırsatta gidenlerdenim kitabi okuyup gidince daha guzel oldu gercekten mest olarak izledigim hic bitmese keske dedigim bir tattaydi bence... Bende sizin gibi Ezgi Molayı en baştan takip edenlerdenim canım ailem dizisinden belliydi farklı olduğu :) 3. Kitabi da merakla ve iştahla bekleyenlerdenim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet keşke bitmeseydi zaten yarım kaldı gibi serinin sonuncusunu bende dört gözle bekliyorum, ezgi mola'nın tatlılığı bir başka :)

      Sil