14 Mayıs 2016 Cumartesi

Flormar 231 Numaralı Dudak Kalemi

Flormar Dudak Kalemleri

Flormar'ın dudak kalemlerini çok seven birisi olarak yine dayanamadım ve dudak kalemlerinin başında bi yarım saat oyalandım. Hatta şöyle ki alışverişimi tamamlamama rağmen hızımı kesemeyip acaba şu renge de baksam mı diyerek alışverişimi başa sardım.

Kararsızlık huyu olan ben yalnız başına alışverişe çıkarsa olacağı da buydu zaten diyorum :) Ablamla birlikte gezdiğim zaman genelde 'hadi haddiiiii, gidelim' şeklinde 5-6 defa kolumdan dürttüğü için 'poofffff tımam yaaa' derken buluyorum kendimi.

Hazır o yokken bende attım kendimi Watsons'a, rahat 1 saat durmuşumdur diyorum. Her şeyi istediğim gibi inceleme fırsatını yakalamışım ohh kim tutar ki Gözdeyi. Üstüne birde Anneler Günü indirimini yakalamışım benden mutlusu yoktu o anda.
flormar dudak kalemi kullananlar
Flormar dudak kalemi 231 numara
Gelelim Flormar'ın 231 numaralı dudak kalemine, ben rengine aşık oldum diyebilirim. Ne mor, ne kahverengi, patlıcanın morumsu tonu açıkçası rengini bende tam olarak tarif edemiyorum ama gül kurusunun baya bir koyu tonunu düşünün o renkte diyebiliriz.

Flormar dudak kalemlerinin en güzel yanı sürerken yumuşak yapıda olduğu için kullanımın da kolay sürülebilmesi. Dudaklarınızı tamamen doldurarak ruj gibi de kullanabilirsiniz, ki ben bu şekilde kullanıyorum. Rujlar bozulabilse de dudak kalemleri uzun yıllar kullanabildiği için her türlü alırım diyorum.
flormar dudak kalemi blog
Flormar Dudak Kalemi Renkleri
Bende bulunan diğer dudak kalemlerinin renkleri de bu şekilde. Kırmızıyı sadece bir kere kullandım, 201 numaralı olan renk gerçekten muhteşem günlük kullanım için çok uygun bir tonda. Fiyat olarak 5.50 tl ödedim, diğerlerini de bu fiyattan satın almıştım. Kullandığınız veya sevdiğiniz başka renkler varsa öneri olarak alabilirim :)

Okuduktan sonra kalbinizden gelen ne varsa çekinmeden yazabilirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum. Barış dolu bir dünyaya uyanmak dileği ile..!

99 yorum:

  1. O renge ben de aşık olabilirim komşu :D
    Dudak kalemi de aldıracaksınız bana :)
    Müzeyyenin makyajını da sen yapmışsın gibi duruyor :D
    Oh oh gez bakalım saatlerce hiç gözüm yok cidden :P
    Fotoğraflar yine harika! :) eline sağlık!❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah komşum :)) renk çok mikemmel senin füme göz kalemine de çok yakışır 😉😉biz sana dizicez kozmetikleri merak etme ^.^

      Müzeyyene makyajı kişkem ben yapsaydım 😂sende evde bir dinlenebilsem diyorsun dimi :((

      Sil
  2. Farmasinin 219 nolu dudak kalemine çok benziyor gibi 😍 bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öğrendiğim çok iyi oldu :)) bende bakarim ki birdaha ki sefer ;))

      Sil
  3. Koyu renkler ben de çok patlıyor bu yüzden açık kullanıyorum ruj, dudak kalemi vesaire. Bu da bAna göre koyu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende nude tonlarda çok kullanıyordum artık bir değişikliğe gideyim kullanırım dedim :)) rujlar bende hep pembe tonları :)

      Sil
  4. Bende Mac Diva ile kullanmak için almıştım bu kalemi.Yapısı gerçekten güzel ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimii yumuşak olduğu için sürmesi oldukça kolay :)) bende çok seviyorum flormar kalemlerini ^.^

      Sil
  5. Gözdemm şimdi ne gördüm gfcden gördüm bun yayını kontrol panelimde gözükmüyor tatlım bı neden ola kii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıra bana gelecek deseneee :D

      Sil
    2. Nesli sorma ben sen demeden önce farkettim kızlar panik yapma geç düşüyor dedi yazdıktan 2 sonra düştü panellere :( diğer arkadaşlarda da aynı problem oluyormuş sende yeni yayın paylaştığın da eğer olursa aynı sıkıntı no panik ;))

      Sil
    3. Güzellik sorma farkettim herkesin kafasının karıştığını :(( geç düşsünde gene düşsün panele yoksa gfc'den baştan takip etme olayı olursa iyiden kafa yanar hepimizde :/

      Sil
  6. Bize böyle gel komşum, rengi güzel, kullanım süresi uzun daha ne olsun ki! :)))
    Fotolar çok güzel ;) Kalemine sağlık!
    Ah müzeyyen müzeyyen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. feno'mmm 💕ay komşumla ikinizin yorumlarını severim ben :D alalım sana da hemencik bundan ;)) müzeyyen inşallah okunacak kitaplara gene ara verdim :(

      Sil
  7. 231 ve 201 numaraya bayıldım Gözdeee 😍
    Yalnız yazı yeni yayınlandı benim akışta -_- Gıcık oldum şimdi biraz..
    Ellerine sağlık kuzum, bu numaralar aklımda :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yavrum :)) dimi dimii ay bunların hepsi şahane başka markaların da var dudak kalemleri bende aldıkça alasım geliyor :D o problemle ilgili düşüncemi özelden biliyorsun illet oldum 😢

      Sil
    2. Bilmezmiyim, benimde saldırasım var bir yerlere de.. Çözülecek inşallah -_-

      Sil
    3. ahahahha sakin ol yoksa ben kendimi frenliyemiyorum panikte üstüme yok 😂😂

      Sil
    4. Ya doğru dedin bak :D Okkey anlaştık.. Nefes alıp sakinleşiyoruz.. 2 saat önce yazdığım yazı hala düşmedi mesela.. Yine de sakinim evet :DD

      Sil
    5. 2 saat gene iyi bana da aynısını yaptı zaten kılım şuan da :D neyse ki genel sorun ya sadece bizde olsaydı yıkılırdım vıllahi 😂

      Sil
    6. 17 dakika önce atmış, nasıl hızlı anlatamam.. Neyse :D

      Sil
    7. ahahah tamam ya sustum sustum :)))

      Sil
  8. Biliyor musunuz ben pek makyaj yapmam ürünleri de çeşitlerini de pek bilmem. Ama bir size bir de şemsiyenin altındaki kıza girip bakmadan edemiyorum. Mutlaka bi girip kolaçan ediyorum. Hatta çoğu zaman ürünlerle ilgili yazdıklarınız dikkatimi çekmiyor ama belki başka bir şeyler yazmışsınızdır diye geliyorum. Dikkatimi çekmese de genel kültür ediniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. samimi yorumunuz için çok teşekkür ederim 😊blogun böyle güzel bir yanı var değil mi bende mesela örgü yapamam ama dikiş diken bloglara baktıkça ne güzeller diyorum :)) şemsiyenin altındaki kız yani Akela'm :) kore dizileri ve hint filmlerinin hastası olduğu için izlenebilecek güzel öneriler bulabilirsiniz. İkimiz de rüzgar nereden eserse yazıyoruz ^.^ her zaman beklerim bende sizlerden çok şey öğreniyorum ;)

      Sil
    2. Bende çok teşekkür etmeye geldim ve onur duydum. :) O zaman ilginizi çekecek daha çok şey yazacağımı söyleyeyim. :)
      Gözde'ciğim ❤️

      Sil
    3. yavru :)) ben şu sıralar hergün yazamasam da elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum :/ önceden böle diğildim :(

      Sil
    4. Bu genel bir sorun şuanda yavrum bende zorlanıyorumda.. İşte :/

      Sil
    5. yaz geldi ya benim gözüm zaten görmüyor genel olarak :))

      Sil
    6. Sanki ben çok farklıyım, ne yapacağız bakalım :))

      Sil
    7. ahaha bu yüzden birbirimize benziyoruz ikimiz de yazın sıcaklığını sivmiyoruz :)) bizi anca norveç paklar :D

      Sil
  9. Kesinlikle kontrol panelinde problem var Bu post gözükmüyor mesela ya nolduysa:// neysee gelelim dudak kalemlerine :))) bende çok seviyorum tamamını doldurarakta kullanıyorum bazen ama çok kuru geliyor üstünden aynı ton mat rujla geçiyorum tam istediğim gibi oluyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süslüüü sorma canım herkeste aynı sıkıntı var :( 2 saat sonra düştü benim ki canımı çok sıktı gece gece. tamamını doldurmadan önce altına ten rengi ruj sürüyorum o zaman daha hızlı sürebiliyorum denemeni tavsiye ederim :* mat rujları bende çok severim ki :))

      Sil
  10. özel günler haricin de çok kullanmıyorum artık ama renkleri çok beğendim evdekiler yenilenme sürecine girmişken düşünebilirim. teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim, günlük kullanım için daha çok 201 numarayı tavsiye ederim :)) gül kurusu gibi olduğu için çok kullanışlı ;)

      Sil
  11. 201 numara cidden çok güzelmiş, iyi günlerde kullanın. Kullanmak nasip olmadı ama bir çok yerde Emily markasının dudak kalemlerini çok beğendiklerini gördüm. Fiyat olarak da çok uygunmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :)) 201 numaradan arkadaşlarıma hediye de aldım beğenmedim diyen olmadı daha bakarsanız bir şans verin derim ;) Emily göz kalemleri de çok güzel oluyor yumuşacık :)

      Sil
  12. Makyaj malzemelerini kitapla çekmen çok güzel kiiii :)) Hiç dudak kalemim yok :D Ruj falan da sürünce yiyorum sanırım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salıncak kitabı Ocak ayında ki bir yazında sen paylaşmıştın ve ben senden görüp aldım kitapçıya uğrayınca aklımdaydın ki ^.^ ahahah işte ruj yediğimiz için dudak kalemi kolay kolay yenmyor nasıl ama bulduğum taktik yakında dudağım kalmayacak yarısını yemiş olacağım 😂😂

      Sil
    2. Hahaha :D Kalem yenmiyorsa üşenmediğim bir zamanda denemeliyim ama önce dudak kalemi almam gerek :D
      Kitabı umarım beğenmişsindir çünkü beğenmeyen de çok var :(( Ama ben hala seviyorum :D

      Sil
    3. ahahaha kesinlikle salıncak :)) kitabı daha diğerlerinden sıra gelmedi okumam lazım bu gidişle hepsini yazın öğütebileceğim. Şu sıra hep film modundayım :))

      Sil
  13. Bende bu ara Farmasi ve Xp nin dudak kalemlerine sarmış durumdayım çok beğendiğim renkler var yakinda yazacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farmasi'nin dudak kalemlerini hiç denemedim ama seven çok sanırım benimde öğrendiğim iyi oldu :)) o zaman senin yayını bekliyorum bende bakar alırım ;)

      Sil
  14. Renkleri çok güzel gerçekten. Ben de Farmasi'den almıştım bu renklere yakın kalemler. Alışıp da kullanamadım. En azından evde deneyeyim bakalım, heveslendim yazını okuyunca :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay bende bakacağım ya Farmasi'den :D çok merak ettim ki duramam ben alırım himen :)) daha nude tonlara bakmanı tavsiye ederim bende o tonlar çok olunca artık başka renklere bakıyorum ;))

      Sil
  15. Güle güle kullan canım. Ben hiç dudak kalemi kullanmadım biliyor musun;((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevdican :)) rujlarımı yediğim için bende dudak kalemi daha çok tercih ediyorum ;) yeni yeni başladım aslında blog sayesinde denemek için alıp başlamıştım :D

      Sil
  16. These shades are all lovely! ...thx for sharing! xx

    YanıtlaSil
  17. Çok güzel bi renk yaaa akşam için süper olurdu güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle akşam bir yere giderken tam sürmelik :)) bende artık farklı almaktan yanayım :)

      Sil
  18. Hiç kullanmadım dudak kalemi ama arkadaşlarım flormarınkileri çok seviyor. Renge bayıldım, bana nasıl gider merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ikimizde açık tenli olduğumuz için akşam kullanmak için daha müsait bir renk :)) ben sana flormar'ın 201 numarasını öneririm daha nude tonlarda olduğu için gündüz çok rahat kullanırsın ;))

      Sil
  19. Aynı renk bende de var Gözdecim, kalite açısından flormar markasını seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman aynı renklerden hoşanıyormuşuz :)) bende beğeniyorum :)

      Sil
  20. Bir zamanlar Farmasinin kalemlerini kullanırdım :)
    Alışverişe çıkmam lazım. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu gidişle bende alacağım farmasi'nin kalemlerini çok merak ettim seven çok kişi var :))

      Sil
  21. Renk çok güzelmiş gerçekten! Keyifle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim daha güzel renkler seninle olsun ^.^

      Sil
  22. Dudak kalemi kullanmıyorum ben de ama alışveriş delisi ablam alıp alıp, beğenmiyor ve her Alanya'ya gelişinde benim eve yığıyor resmen. Sadece dudak kalemi de değil bir dolu nasıl kullanılacağını anlamadığım malzeme; "Aman dursun bir yere gidersin falan sürersin." diyor. O yer nasıl bir yerse artık, bir türlü gidemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcu yorumunu okuyunca gülümsedim :)) galiba ablalar genel olarak böyle :) bizimki de sürekli alıp getirir sonra kendisi kullanır ama sen zaten kullanmıyorsun madem geri alayım der :D ben rujlarımı yediğim içim çözüm olarak dudak kalemini keşfettim onu yiyemiyorum böylece dudağım da kalabiliyor :)) sen bir ruj bir maskara kullan tamamdır ;) zaten makyaj temizlemesi ölüm gibi üşendiğimden yapmıyorum bazen :))

      Sil
  23. Güzelliiiikkkkkk :)) seni her gördüğüm de musmutlu oluyorum yoksun uzun süredir farketmiyorum sınma ^.^ teşekkür ederim senin kadar güzel değil fotoğraflar ben seninkileri daha çok seviyorum ;)) flormar kalıcılık konusun da mac kalemleri kadar başarılı değil ama sürme yapısı olarak filan çok seviyorum birde renkleri tam istediğim gibi :) bu dudak kalemi sana göre 231 numaraya bakmalısın senin bu tonlarda rujların vardır eminim ben ;)))

    YanıtlaSil
  24. Ben dudak kalemleryle bu yıl anlaşmaya başladım sanırım. Flormar 201 numara favorim hatta bir tane bitirdim, yenisini aldım😊 Ben de bi karıştırayım Flormarı Gözde, bi heveslendim yine😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaha Blana'm işte bende blog sayesinde neler almaya başladım heves edip bozulmadan kullansam bari :D 201 müthiş bir renk bende seviyorum 😊sen şimdi bir karıştırmaya far filanda alırsın yapma gözünü seveyim 😂

      Sil
    2. Ayyy Gözde sorma sürekli yeni farların hayalini kuruyorum😱

      Sil
    3. bak vallahi kızacağım yıpma etme nolur bekle bitsin diğerleri 😂😂

      Sil
  25. Bende 229 numaralı dudak kalemini aldım cok memnunum tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 229 numara bende yok çağla önerdiğin iyi oldu bakacağım :))

      Sil
  26. Rengi çok güzelmiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, başka renkleri sende olsun :))

      Sil
  27. şerlok holms filmi adı gibi "flormar 231 numaralı dudak kalemi" :) şerlok katili öyle buluyor, dudağından :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah deep yorumunla güldürdün beni :))) sherlock holmes siverim benzetme on numara oldu :D

      Sil
  28. Rengi cok güzel güle güle kullan. Indirim varsa birseye ihtiyacimiz olmasina gerek olmuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :)) dimi ben zaten kullanmasam da potansiyel alıcıyım aklım üründe kalsın alıyorum :D

      Sil
  29. denemedim ama deneyecğim teşekkürler

    YanıtlaSil
  30. nadir makyaj yapan biriyim ama kalemin rengi de cezbetti beni nedense :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh işte ben bu yüzden her gittiğim de bir şeyler almadan duramıyorum ya rengi ya ambalajı illa gel beni al diyor :))

      Sil
  31. Ah çok güzel bir renk. Kesinlikle bakacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) rengini orada hiç denemedim direk aldım bu benim olmalı dedim :)

      Sil
  32. Gül kurusu oldukça hoş görünüyor ama ben kitaba daha bir dikkat ettim sanki....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitabı kağıt salıncağın blogunda görmüştüm bende, daha okumadım ama :)) Flormar'ın 201 numarası güzeldir ;))

      Sil
  33. Şu watsonsa birde ben atabilsem kendimi varya neler alicim oradan bir bilsen Gözde'm :)) ama bizim burda yok işte :) ancak İzmir'e gittiğimde uğrayabiliyorum :)) Genelde bende açık pembe tonlu rujlar kullanırım ama, 231 numara süpermiş <3 bu tonlarda bir rujum vardı kalemsiz kullanamıyordum belki bu uyarsa kullanabilirim :)) bijim burda watsonsumuz yok ama gratisimiz ve parfümerilerimiz var :)) onlardan bakarım artık napim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah Açelya'm bu kalemler Gratiste de var üzülme :)) açık pembiş seversen 201 numarasına bak derim ;) 231 numaralı kalemi o tonlarda rujun varsa çohh güsel kullanırsın ^.^ benim hiç o renkte rujum olmadı 😂cesaret edemedim ki hep :)

      Sil
  34. ben de ruj gibi kullanmayı seviyorum dudak kalemlerini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öbür türlü üşeniyorum bende kalemi sür, ruju sür :)) kalem tek başına yetiyor :)

      Sil
  35. Kullanmayın şunu arkadaş Ebru Gündeş aklıma geliyor hep o neydi öyle dudağını çevrelerdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebru Gündeş'in eski yıllarında öyleydi :) artık öyle kullanılmıyor :)

      Sil
  36. Biraz dolaşayım buralarda belki makyaja alışırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) yorumun beni gülümsetti, belki faydalı yazılar bulursun blogumda ;)

      Sil
  37. Bu kalemleri bende çok seviyorum, yumuşacık sürümleri hayran olunmayacak gibi değil:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. emily kalemlerinin de sürümleri çok kolay ama ben flormar'dan vazgeçemiyorum :))

      Sil
  38. Dudak kalemlerini ben de çok severek kullanıyorum ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir kere kullanınca adeta bağımlılık yapıyor :)) bende giderek daha çok almaya başladım :)

      Sil
  39. çok kalem kullanmam.arada bir ama ürün güzele benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kalem kullanmıyorsanız bu renk ağır kaçabilir :) 201 numaranın rengi güzeldir ama tavsiye ederim :))

      Sil
  40. Salam, qırmızını yox ancaq digər iki rəngi çox sevdim, qeyd etdim alaram yəgin. ;) Mən də sənin kimi 1 saat durub incələyənlərdənəm :D dodaq boyası/ruj kimi istifadə üçün bu ara yeni başladı məndə qələm sevgisi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yanımda birisi olmasa ben daha kaç saat dururum o standların başında :)) yeni başladım ama bir kere alışınca aldıkça alasım geliyor :)) 201 numaraya bak derim ;)

      Sil
  41. Renk harika güzel günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim daha güzelleri seninle olsun ;))

      Sil