24 Mart 2016 Perşembe

Neutrogena El Kremi Paketi

Neutrogena El Kremi Paketi
Dün alışveriş yazımı yayınladıktan sonra hızımı hiç kesmeden incelemelerime başlamalıyım dedim. Geçtiğimiz aylar da Neutrogena Ayak Bakım Kremimden bahsetmiş sizlere. 

Uzun zamandır kullandığım ve memnun kaldığım bir ürün. Sizlerden Neutrogena el kremine dair olumlu yorumlar duyunca bende 'el kremi' koleksiyonuma bir yenisini eklemeliyim dedim :) Birkaç hafta önce Watsons Neutrogena ürünlerin de çok güzel kampayalar yapmıştı.

Bende Neutrogena Ayak Bakım ve El Kreminin paket halin de 9.99 tl olduğunu görünce son 2 taneden birisini hemen kapmış oldum. Ayak bakım kremini de böylelikle stokladım.
Neutrogena Ayak Bakım Kremi
Neutrogena Ayak Bakım Kremi
Gelelim Neutrogena el kremine bir haftadır kullanıyorum ve kıvam olarak gerçekten yoğun. Elleri direk yumuşacık yapıyor. Kesinlikle elleri kuru ve çatlamış olanlara tavsiye ederim.

Benim ellerim de sıkıntım olmadığı için bu biraz esktraya girmiş oldu. Sizin de tavsiyelerinizle bende denemek istedim. Baharın gelişiyle beraber kullanmak zor olucak benim için.
Neutrogena El Kremi
Neutrogena El Kremi
Artık Kasım - Aralık olur efendime söyliyim 2017 Ocak ayı olur o zamanlar kullanırım diyorum, sevgili arkadaşım Blana'ya söz veriyorum burada :) 300 kere kullanımı varmış bu benim için 400 filan geçer. Ambalaj tasarımı olarak da çok beğendim doğrusu.
Mini Sohbet

Şimdi el kremini elime filan alınca bende yine Norveç tutkusu depreşti. Ben size benim uçuk kaçık hayallerimden bahsetmişmiydim :) Gözde yine her zaman ki gibi yatağına yatmıştı. Başladı hayallerini kurmaya. 

'Ne yapıp edip Norveç'e gideceğim oturacağım evimin önünde ki tahtaya ayaklarımı uzatacağım Norveç denizine başımı bir çevireceğim arkamda ki o müthiş dağ manzarasına bakacağım' der.. Belki birgün bloguma yazılarımı oradan yazarım belli olur...

Okuduktan sonra kalbinizden gelen ne varsa çekinmeden yazabilirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum. Barış dolu bir dünyaya uyanmak dileği ile..!

63 yorum:

  1. neutrogena kremini bende severek kullanıyorum amma kutu halinde tabi ben ne kadar sürede bir kullanıyorum aklıma ne zaman eserse :))
    inşallah hayallerinde gerçek olur benim neden öyle yurt dışı hayallerim yok diye çok merak ederim amma sanki ufaktan bir New York hayallerine kapılıyor gibiyim :))
    ben senin yazını nasıl bu kadar geç gördüm yaa kenarda bi utanıp geleyimm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok yok şimdi yayınladım utanma gel :)) sorma artık bir kolonya bir krem valla sapıttım :D yurtdışından ziyade hani paris olsun orası burası değil hep Norveç'i görmek istedim.

      İskandinav ülkelerine karşı ilgim var birazcık :) Herkes soğuk filan der ama bende öyle seviyorum kii <3 Sen New York'a git bende yanına baklava alıp geleyim :)))

      Sil
    2. 11. Dakika da gördüm ve aktiftim ondann kızdım kendimee. Bende galiba bi yerleri hayal edeyim diye orayı seçtim gökçe Yıldırım etkisiyle :D
      Ben soğuk yerleri sevmem :)
      Bence de en güzeli gel baklava da sevmem çok ama hatrına yerik bee :))

      Sil
    3. Yalnız ben hep sevmediğim şeylerden bahsetmişim :)) Olmadı ki bu şimdi tamam sen sevdiğin tatlıyı söyle ben onu alıp gelirim ;)

      Sil
    4. Gözdenin blog günlüğü adında bi tatlı var bilir misin onu kap gel sen yanında bi kahve içerim :))

      Sil
    5. ay utandım şimdi ya :* sen iste kahveler benden güzellik :))

      Sil
  2. Bu kremi hiç kullanmadım ama rahatlıkla tercih edebileceğim bir ürün. Ben bu yazıda en çok Norveç'te dağ manzarasına bakıp yazı yazan Gözde'yi sevdim. Bana gayet gerçekçi göründü, umarım en kısa zamanda da gerçek olur. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende tavsiyeler üzerine aldım güzel krem bu markanın ürünlerini başarılı buluyorum :)) çok teşekkür ederim, inşallah hayallerim de kalmaz belki 3 gün belki 3 ay yine yolum denk düşsün <3

      Sil
  3. El kremini kullanıyorum. Gerçekten çok güzel. Ama ayak bakım kremini kullanmadım hiç. Fiyat olarak uygunmuş deneyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende de tam tersi geçerliydi :)) ayak kremini tavsiye ederim, bu şekil de paket halindeydi normal de tek başına biri 12-14 tl civarın da :)) İkisini 9.99'a görünce kasaya fırladım :)

      Sil
  4. El kremini kullanıyorum. Gerçekten çok güzel. Ama ayak bakım kremini kullanmadım hiç. Fiyat olarak uygunmuş deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  5. El kremini denedim.Bunu da deneyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayak bakımı için çok başarılı bir ürün ;)

      Sil
  6. El kremini kullandım bende iyiydi ayak kremini düşünmemiştim ama bu hayalden sonra gördüğümde sana totem olsun diye alacağım :) kimbilir çok yakında gerçekleşir bu keyifli hayaller :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer ayak topukların da sıkıntı varsa kesinlikle tavsiye ederim :* hayaller hayalleerrr :)) gerçekleşsin ama dimi yoksa kendimi yerim 20 yıl sonra :((

      Sil
  7. Neutrogena harika bir ürün. El kremini kullanmıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayak kreminden sonra el kremini de test ettim onayladım ve beğendim :))

      Sil
  8. Gözde... Beni nerelere götürdün :) Eşimin en büyük hayali bana Norveç'te kuzey ışıklarının karşısında evlenme teklif etmekmiş. Benim bundan haberim yoktu tabii, gitmiş uçak biletlerimi falan almış, bana bir vize almak kalıyordu. Fakat benim o tarihte Norveç'e gideceğimi öğrenen ofisten bir arkadaşım, benden daha kıdemli olmasını kullanarak iznimi engelledi. Uçak biletleri, her şey çöpe gitti tabi en kötüsü eşimin kurduğu hayaller de...
    O ayak kremi çok güzel gerçekten, onbeş gün dayandı ama bana, hemen bitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. blanaaa :) ya ne güzel heyecanlı heyecanlı okudum ama sonu olmadı :( tam gittin mi nasıldı mail'den ışınlanıcaktım sana ıma olmadı :/ sen o kıdemli arkadaşına söyle valla yolda giderken yıkar geçerim onu :D

      15 gün mü yahu sen çıldırdın mı hee çıldırdın mı krem aşkına diyorum :D ben daha ilk aldığımı bitiremeden stok yapayım sen nıpıyısın :)) kedilere filan mı sürüyosun bak doğruyu söyle bakım yapıyosun kesin onlara :)))

      Sil
    2. Ehehehhe valla aldığımda ayaklarım renk değiştirmişti resmen kuruluktan :)) avuçla sürdüm bitti :)) Dedim güzel krem ama çok bereketsiz hiç dayanmadı, hemen suçu kreme attım :D

      Sil
    3. bence sen hiç suçu kreme atma zira burda en masum o :D bende vücut kremlerini avuçla sürüyorum ama yok zar zor bitiyor :)))

      Sil
    4. Ben de avuçla sürüyorum, bitiyor :) Dev boy bi body butter bitirdim en son :))) Benimkiler mi bereketsiz yoksa??

      Sil
    5. cidden bu firmaların hatası arkadaşım :)) senin gibi bir sürü kişi var düşünsene onlar da aynı derdi yaşıyo belki büyük boy yapsalar satılır ;)

      Sil
  9. ben ikisini de severek kullanıyorum.. kış için çok başarılı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle kış için ideal ürünler ama ben şimdiden kış aylarına stok yapmış oldum :))

      Sil
  10. Great review sweetheart...thx for sharing!

    YanıtlaSil
  11. Kesinlikle vazgeçilmez kremim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım bu gidişle kış aylarımın favori el kremi olacak :))

      Sil
  12. Bal'ım :)) birgün gerçek olucak ama bakalım ne zaman ;) ayak kremini uzun süredir kullanıyorum gerçekten güzel paraben dikkat etmemiştim bak söylediğin iyi oldu ;)

    Ek kremini ben hiç denememiştim herkes çok güzel diyince bende bu fırsattan yararlanayım dedim <3 İndirim varsa gözlerim kocaman açılır :D

    YanıtlaSil
  13. Ayak kremi başarılı, severek kullanıyorum topuklara iyi geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle :* hem fiyat hem bakım açısından oldukça başarılı :))

      Sil
  14. ablamla ben kullanıyoruz çok memnunuz ikisindende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ayak kremini de biz öyle yapıyoruz kardeş payı en güzeli <3

      Sil
  15. Çok uyguuuuun elimdekiler bitsin de bunlara transfer olayım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ikisi paket halin de gerçekten baya uygundu benden hemen kapmalıyım dedim :)) bence denemelisin pişman olacağını sanmıyorum ;)

      Sil
  16. bu markanın ürünleri çok güzel ama bunu denemedim mutlaka alıp denerim artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende el kremini yeni deneyimleyenlerdenim :)) kıvam olarak yoğun kış için oldukça ideal ;)

      Sil
  17. bu markanın ürünleri çok güzel ama bunu denemedim mutlaka alıp denerim artık.

    YanıtlaSil
  18. Alerji yaptı maalesef bende :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy niye öyle olmuş ki ya :(( bende de bazı duş jelleri yapıyor o yüzden bir markayı özellikle tercih etmiyorum :/

      Sil
  19. Neutrogena kreminin yaptığı yumuşaklık hissine aşık olduğumdan ayılıp, bayılıp kullanıyordum bir ara, çok iyi gerçekten! :))
    Norveç hayalleri kısmına gelirsek atayım kendimi hemen öne, dedikodusunu çok yaptığımızdan :D
    Neden olmasın? Biraz kader kısmet meselesi gerçi ama yine de sen çok istersen herşeyi yaparsın,bilirim. O yüzden umarım gönlünce olsun herşey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hep aklıma sen getirdin tekrardan 😻senle konuşunca bir de üstüne Norveçliler'in el kremi olunca ben kendimi tutamadım :))) Giderim dimi dimii yavru sen olmadan olmaz biz kış severiz kap gel çayını hayallere birlikte ışınlanalım 😊

      Sil
    2. Gelmezmiyim.. Kış aşıkları iş başında.. Hadi maillerde ışınlanalım :))

      Sil
    3. biz orda da sohbetin dibine vururuz ki ^.^

      Sil
  20. Neutrogenanın bir çok ürünü kullandım çok d'a memnun kaldım. Bunları da deneyebilirim teşekkürler :)
    Bu arada güzel dileğin için inşallah diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay çok teşekkür ederim inşallah birgün gerçek olacak yani en azından ben ümitliyim :)) İki ürün de çok başarılı tavsiye ederim ;)

      Sil
  21. Bu markayı çok beğeniyorum, fiyat olarak çok uygunmuş.. Bende not ettim bakıcam mutlaka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevilmeyecek gibi değiller :)) kış ayları için ideal ürünler ;)

      Sil
  22. Neutrogena candır :)) Bende çok başarılı buluyorum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi ama marka başarılı olunca ister istemez her ürününü alası geliyor insanın :))

      Sil
  23. El kremini çok uzun zamandır kullanıyorum bu markanın ürünleri çok başarılı oluyor. Hayallerinin gerçekleşmesi dileği ile.. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. el kremini yeni denememe rağmen vallahi çok beğendim kıvam olarak yoğun olsa bakım için çok önemli :)) inşallah birgün gerçek olucak diyorum <3

      Sil
  24. Neutrogena kreminin dokusu ve hissettirdiklerini yaşıyorum diyordum ben de ...
    Halt etmişim ... Ben de Norveç te olmak istiyorum ...
    Ne güzel hayaller onlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangimiz sevmedi ki Neutrogena'yı çılgınlar gibi :)))
      ay o zaman haydi gel beraber kuralım hayalleri kap gel sıcak çayını yoksa üşürüz oracıklar da :))

      Sil
  25. Annemle özdeşleşmiş bir krem. Neredeyse her çantasında bir tane var. Seninkisinin ambalajı da pek şirinmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım bir kere alışınca bırakmak mümkin değil bir de diğer ürünlerini kullanmak istiyor insan :)) El kreminin ambalajı tam benlik almasam aklım da kalırdı :)

      Sil
  26. Neutrogena hakikaten bu işte uzman bilgilendirme için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Norveçliler bu işi baya baya biliyor :)) rica ederim

      Sil
  27. El kremini severek kullanıyorum kışın uzun süre giden bir ürün..Ambalajı benimkin de böyle değil senin ki çok güzelmiş :) Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende yeni kullanmaya başlayanlardanım :)) sanırım bu farklı tasarım ama çok şık dimi :)

      Sil
  28. Norveç'e beni de al, bensiz gitme :D
    Bu kremi bende de var, benim içinde yoğun. Bir de sürünce hiçbir şeye dokunamıyorum, o yüzden gece yatarken sürmelik oldu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. acaba hep beraber toplanıp gitsek mi ki çok güzel olmaz mı :))) bu benim bu sene sonu kış stoğum şuan da nasılım ıma :D sanırım sende benim gibi hafif yağlı hissiyatı sevemiyorsun bende daha sulu kremleri seviyorum :)

      Sil