3 Şubat 2016 Çarşamba

Beauty Formulas Ağız Spreyi Deneyimim

Beauty Formulas Ağız Spreyi
Bugün sizlere yeni keşfettiğim ve kısa süre içerisinde çok beğenerek kullandığım ağız spreyinden bahsetmek istiyorum. Ben daha önce ağız bakım spreyi hiç denemedim, kullanmadım da. Genellikle ağız bakım suyunu tercih edenlerdenim.

Malum ağız bakım sularını da istediğimiz her yere taşıyamıyoruz. Beauty formulas ağız spreyi ise tam bunun için yaratılmış bir ürün. Çantanıza atın ve çıkın. Ambalaj hiç bir şekilde ağır değil, 25 ml'lik fısfıslı bir sprey.

Öyle bir anlattım ki sanki o mimicik sprey ağzımı yüzümü yakmamış gibi :) Dışarda yemek yediğim zaman özellikle soğan, sarmısak efendime söyliyim etrafımda ki insanlarla konuştuğum zaman, ağzımdan buram buram soğan kokusu gitmesin diye bu yiyecekleri yok sayanlardandım.

Bu ürünü Watsons mağazasına gittiğimde keşfettim. Zaten ağız bakım ürünlerini ayrı bir seviyorum. Hani kozmetik ürünlerinden önce bakim diş macunlarında neler var, şunu denesem mi filan diyerek genelde alırım. Migros'a uğradığımda da hep diş fırçalarını incelerim. 
Beauty Formulas Ağız Spreyi
Beauty Formulas
Bu ürünü tercih etmemde ki en büyük sebeplerden birisi de uzun süre yemek yemeğe fırsat bulamadığım anlarsa ağzımdaki o kokuyu alması içindi. Ürün içerisinde şeker bulunmuyor, nane aromalı bir fısfıs. Ağzınıza iki kere sıktığınız da hemen nane aroması geliyor ve kokuyu yok ediyor. 

Ben yanlışlıkla dudağıma sıktım ve buz gibi bir uyuşukluk etkisi yarattı. Siz de yanlışlıkla sıkarsanız ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Fiyatı da çok pahalı değil, tam çantaya atıp çıkmalık mini kullanışlı bir ürün. Almayı düşünenler varsa tavsiye ederim. Özellikle sigara içenler için daha etkili olacaktır.

Keşke bunun toplu taşıma araçları için de olanlarından olsa. Hani yazın olsun, kışın olsun otobüsler de böyle bir ağır koku oluyor ya midemiz kalkıyor hemen pıst pıst sıkardık giderdi koku :)

Okuduktan sonra kalbinizden gelen ne varsa çekinmeden yazın, zira yazıklarınız benim için çok kıymetli! Her güzel yorum veya olumlu eleştiri benim için ayrı bir yere sahiptir :) Fotoğrafların izinsiz kullanılması yasaktır..

45 yorum:

  1. Hahaha çok güldüm toplu taşıma araçlarında etrafına sıktığını düşünsene :D haklısın tabi o konuda. Bunu nereden aldın watsons ya da gratis mi? Bencede çok kullanışlı, görürsem alırım bende mutlaka :) böyle bir üründen haberim yoktu teşekkürler bilgilendirdiğin için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama napalım yazın çok kötü oluyor bide oruçluysan fena :( evet canım watsons mağazalarında satılıyor sadece yutdışından gelen bir ürünmüş fiyatı da gayet uygun denemelisin ;)

      Sil
    2. Bu markanın hangisinde olduğunu tam hatırlayamadım ondan sordum. Keşke yazını daha erken okusaydım akşam avmdeydim alırdım, neyse bir dahaki sefere artık :)

      Sil
    3. yazıyı ben gece yarısı yazınca sizin de yetişememizin normal :(

      Sil
  2. aynısından bende de var. toplu taşıma da kullanmayı düşünmemiştim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah :D kişke yıpsılar ne güzel olurdu ;)

      Sil
  3. Buna kesinlikle bakıcam, güzel ürünmüş. İş yerinde çok iyi olucak benim için ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye ediyorum benim ki nerdeyse bitmek üzere :) işinize yaramasına sevindim

      Sil
  4. Dayanamayıp deodorant sıkmışlığım var, sizinkine ayrı güldüm :D güle güle kullanın ilk kez böyle bi şey gördüm küçük olduğu için mi raf da gözüme gelmedi neyse bakacağım tavsiye için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oda güzelmiş :D evet çok dikkat çekmiyor Watsons mağazasında ki görevliye Beauty Formulas Ağız Spreyi derseniz hemen veriyorlar ;)

      Sil
    2. teşekkür ederim mutlaka bakıcam :)

      Sil
  5. Kullanisli bir seye benziyor. Denk gelirsem ben de alacagim sayende :)

    YanıtlaSil
  6. Fiyatı nedir? Aklıma bunu görünce çok eskilerde Fısfıs İsmail vardı o geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah dimi ama bu onun ki gibi değil :D o gün birkaç tane daha bi şey almıştım, yanılmıyorsam 5.50 tl filan olması lızım ;)

      Sil
    2. Yazıyı okumaya başlayınca benimde aklıma Fısfıs İsmail geldi. Sonrasını yüzümde bir gülümsemeyle okudum :)
      Ama temizleme sularından daha pratik. Demek ki formülü o kadar etkili ki dudakta uyuşukluk etkisi yaratıyor. Bende bakayım bir buna Gözdecimm :)

      Sil
    3. kalem kuklası ay bi tek benim yazarken aklıma geldi gece geç saatte yazınca öyle oldu sanırım :) güzel bir ürünmüş yeni keşfettim bende ;)

      Sil
    4. Haha :D Kukla aynen ben de onu düşündüm :)

      Sil
  7. Ayraçlarımız ortakmış! :)) Çok beğenerek almıştım Türkan Şoray'lı ayracı :))
    Fısfıs dediğin gibi çantada taşımak için bire birmiş, ben de watsonsa gidince inceleyeceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel dimi nostaljik ayraçlar yapmışlar, çok beğendim :) büyük bir ürün değil çantanız da atın bir göze taşıyın ;)

      Sil
  8. çok şirin görünüyoor :D ya ben watsonsa gratise falan gidince bunlar hiç dikkatimi çekmiyor ayrıntılı bakıcam bi dahakine ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu ürün benim de dikkatimi çekmemişti kuzenim de var ondan gördüm :) sadece watsons mağazaların da var diye biliyorum..

      Sil
  9. Bir köşeye not alıyorum bu spreyi. Dediğin gibi bazen mutlaka ama mutlaka ihtiyaç duyuluyor bu ürünlere. Yalnız yazıyı okurken aklımdaki şeylerden biri de yıllar öncesinde kalmış olmasına rağmen fıs fıs ismail'di. Bazı şeyler akıldan hiç gitmiyor sanırım. Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. faydalı olduysam ne mutlu bana :) bir tek benim aklıma gelmedi sanırım oysa ne izlerdim onun bu zamana uygulanmış hali gibi :D

      Sil
  10. ben ağız spreyleri zararlı diye duymuştum ama emin değilim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk kez duydum araştırmak lazım hegün değil de rahatsız edici bir yiyecek yendiğinde kokmasın diye sıkılabilir ;)

      Sil
  11. ben de kullanıyorum bunu evet çok acı ama etkili..

    YanıtlaSil
  12. Güzel bir ürünmüş. Dediğin gibi uzun süreli açlıklarda açlığın kokusunu yatıştırmak için :)) Merak ettim, gidebilirsem alacağım ben de.
    Bence otobüse sıkmayı da bir dene sen ;) Hatta özellikle bir kişi varsa gözüne kestirdiğin direkt ona sık donsun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha dağınık anne aslında iyi fikir :D uğrarsınız bir bakın derim ;)

      Sil
    2. Evet evet sen bir dene hehe :D Allah düşürmesin öyle otobüslere de gerek olmasın ;)

      Sil
    3. Amin yazın denk gelince çok kötü oluyor :))

      Sil
  13. Çantada taşımak için çok güzelmiş bu :-)
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  14. Ben bu ürünü sanıyorum 1.5 senedir kullanıyorum gerçekten pratik bir ürün özellikle sigara içenler için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok geç yoruma döüş yaptım tesadüfen mail de spamlara düşmüş :( kusura bakmayın. Evet ben yeni kullanmaya başladım ama çok beğendim :))

      Sil
  15. fiyatı nedir merak ettim de :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı ya 5.50 ya 6 tl olması lazım çok fazla değil sadece Watsonlarda var ;)

      Sil
  16. fiyatı nedir merak ettim de :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ben aldığım zaman 5.50 tl civarındaydı ama aradan 1 sene geçti tahminim 6-7 tl olmuştur :) Çok pahalı değil

      Sil
  17. Ne kadar süre etki ediyor acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yediğiniz gıdalara bağlı :) Ama şöyle söyleyeyim ben soğan yediğimde direk sıkıyorum 1-2 saat etki ediyor. Onun dışında sabahları diş macunundan sonra sıkarsam daha uzun süre fresh hissediyorum ;) Ucuz ve etkili bir ürün en azından dışarda bir şey yediğimizde içtiğimizde gerekiyor

      Sil
  18. şuan fiyatı ne kadar acaba

    YanıtlaSil